Schoonheidssalon te koop met winkelverkoop eigen merken

Schoonheidssalon te koop met winkelverkoop eigen merken

Flagshipstore op een toplocatie, gedeeltelijk inkopen ook mogelijk

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN13DW032A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Verkoop van exclusieve en prijswinnende lijn verzorgingsproducten. Schoonheidsbehandelingen met die producten. Aangevuld met permanent ontharen, permanente make-up

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Passanten op deze toplocatie die bereid zijn meer uit te geven voor verzorgingsproducten. Klanten gebruiken dit merk als hun vast merk en komen frequent terug.

Details

Deze schoonheidssalon staat te koop in verband met:
het betreft een flagship store van een cosmetica merk. gezocht wordt naar een overnamekandidaat die de winkel met passie kan runnen. Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs 130.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Schoonheidssalon te koop met winkelverkoop eigen merken

Naast een volledige overname zijn veel mogelijkheden bespreekbaar waarbij minimaal 20% van de aandelen worden overgenomen. Aanvullende afspraken over salaris, uitbreiden aandelen etc. zijn in een constructieve sfeer bespreekbaar. Als de juiste persoon maar wordt gevonden. Ook meerdere winkels opzetten is bespreekbaar.

Deze winkel met schoonheidssalon is een recent geopende flagshipstore van een merk en is gevestigd op een toplocatie in de stad. De omzet potentie ligt nog zo'n 50% hoger dan nu het geval is. Want op diverse plekken in Nederland is de klant approach uitgebreid getest en geoptimaliseerd. Dat moet in deze winkel nog goed worden geimplementeerd. Bij voorkeur door iemand die zelf op de winkel vloer actief is in het aansturen van de winkelmedewerkers.

Er zijn succesvolle leadgenerende programma's die nieuwe klanten werven. 60% daarvan verlaat de winkel met een aankoop. Klanten zijn zeer merktrouw en komen vaak terug voor herhaalaankopen.

Gerelateerde onderwerpen:
Schoonheidssalon te koop met aangeboden met winkelverkoop eigen merken | Schoonheidssalon te koop gevraagd met winkelverkoop eigen merken| Sch..

Lees verder