Schoonheidssalon te koop met winkelverkoop eigen merken

Schoonheidssalon te koop met winkelverkoop eigen merken

Flagshipstore op een toplocatie, gedeeltelijk inkopen ook mogelijk

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze schoonheidssalon als: naast een volledige overname (130.000 euro) is het ook mogelijk om minimaal 20% van de aandelen over te nemen en 'in dienst' te komen..
Er zit nog meer potentie in deze schoonheidssalon als het is mogelijk om meerdere vergelijkbare winkels in de omgeving op te zetten(en zelfs door heel nederland). hier wil het merk actief ondersteuenen.
Andere redenen om deze schoonheidssalon te kopen
  • Er zijn diverse leadprogramma's zoals permanent ontharen, permenante makeup die veel traffic en cross sell mogelijkheden bieden (60% verlaat winkel met producten). Deze programma's kunenn worden uitgebreid.
Deze schoonheidssalon heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze schoonheidssalon heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze schoonheidssalon heeft een uniek pand / locatie
  • Toplocatie in stad met een front van 8 meter. 120m2 over twee verdiepingen (winkel en 2 behandelruimtes waarvan een duo) . 3000 euro per maand in gerenoveerd karakteristiek pand.
Deze schoonheidssalon heeft unieke producten / diensten die:
  • De producten worden exclusief gedistribueerd in Nederland. Schoonheidssalons maken er o.a. gebruik van en komen in de winkel 'testen'. Daarom moet de winkel en behandeling top zijn als visitekaartje.
Een veranderingstraject zal deze schoonheidssalon goed doen
  • Extra focus op de winkelvloer medewerkers. Daar wordt de margerijke omzet gemaakt. Dit kan absoluut worden verbeterd, maar dat vergt permanente aandacht
Er is synergie als deze schoonheidssalon samen gaat met een
  • Een enthousiaste ondernemer die zelf in de winkel staat en met name aandacht besteedt aan de verkoopmedewerkers. Want verkoop op de winkelvloer is essentieel en goed stuurbaar maar vergt aandacht.
Deze schoonheidssalon heeft regionaal veel loyale klanten.