Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment

Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment

Professionele shop met SEO, SEA etc, en hoge conversie

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN13DX046A
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Handelsonderneming, Overige groothandel
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Standaard en op maat leverbare nonfood producten in een groeimarkt. Het beteft een 'verbruiksgoed' dat klanten blijven nabestellen. met een gemiddelde orderwaarde van 80 euro

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

De doelgroep bevindt zich in Nederland en Belgie (groeiende markt) en gebruikt deze producten voor zijn hobby en of passie.

Details

Deze webwinkel staat te koop in verband met:
de eigenaar van deze webwinkel heeft een webbouwbedrijf. hij optimaliseerd winkels in de eerste fase en zoekt dat een kandidaat om het verder te laten groeien. Indicatieve omzet € 50.000 Indicatieve overnameprijs 75.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment

Het product is een 'verbruiksgoed dat mensen voor hun hobby of passie gebruiken en meerdere keren per jaar bestellen'. Klantretentie is misschien wel de grootste kans in dit bedrijf. De markt is nog traditioneel. Daarnaast zijn er scherpe inkoopcontracten. Naast groei in Nederland zijn er ook uitbreidingsmogelijkheden naar Belgie en andere doelgroepen zoals scholen en verenigingen.

Deze webwinkel is volledig vernieuwd en geoptimaliseerd door professionals en kan door 100% dropshipment vanuit huis worden gerund met een labtop. Met 3% conversie werkt de shop goed. Alle basics zijn verzorgd (SEA, SEA, email marketing, sociale media) maar kunnen uitgebouwd worden zoals bij iedere shop. Eventueel kan een onderdeel van de overname inhouden dat de huidige eigenaar dat met zijn professionele internetmarketingbureau blijft doen.

Gerelateerde onderwerpen:
Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment aangeboden | Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment gevraagd | Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te k..

Lees verder