Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment

Groeiende webwinkel te koop met 100% dropshipment

Professionele shop met SEO, SEA etc, en hoge conversie

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze webwinkel als: het is mogelijk een afspraak te maken met de huidige eigenaar dat zijn webbureau de internet marketing activiteiten blijft voorzetten. dit kan verdisconteerd worden in de overnamesom.
Er zit nog meer potentie in deze webwinkel als er is uitgebreid getest met 'gratis verzending bij bedrag x' hierdoor wordt de conversie en orderwaarde hoger..
Er zit nog meer potentie in deze webwinkel als er begint in de markt veel vraag te ontstaan naar producten waar ook aluminium in verwerkt is. de webshop is hier volledig op voorbereid..
Deze webwinkel beschikt over waardevolle domeinnaam met topposities in google.
Deze webwinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Naast standaard maten kunnen producten ook volledig op maat worden gemaakt voor een scherpe prijs. DIt is uniek en makkelijk online te bestellen en margerijk voor de shop.
Deze webwinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Door zeer gunstige inkoopcontracten kan een breed assortiment worden geleverd indien gewenst zelfs op maat.
Er is synergie als deze webwinkel samen gaat met een
  • Een ondernemer die meerdere van deze shops exploiteert (het kost nu +/- 5 uur werk per week). En evt ook andere doelgroepen (scholen, verenigingen, Belgie) kan aanspreken
Deze webwinkel heeft landelijk veel loyale klanten.
Deze webwinkel heeft een vaste inkomstenstroom
  • Het betreft een product dat de doelgroep 'meerdere keren per jaar bestelt' met een gemiddelde orderwaarde van 80 euro. Goed assortiment, scherpe prijs, goede service levert vaste klanten op.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De markt in Belgie is nog onvolwassen. Er komen hier wel klanten die grote bestellingen plaatsen (lagere verzendkosten) maar de markt wordt nog niet actief bewerkt