Wijngroothandel te koop met karakteristiek proeflokaal

Wijngroothandel te koop met karakteristiek proeflokaal

Geheel over te nemen of andere samenwerkingsvormen bespreekbaar

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze wijngroothandel als: omdat de karakteristieke locatie ideaal is voor feestjes en proeverijen die weer nieuwe klanten opleveren, kan dit worden uitgebreid. momenteel is 12,5% van de omzet afkomstig van deze proeverijen.
Andere redenen om deze wijngroothandel te kopen
  • Qua relatiegeschenken en kerstpakketten wordt nog niet heel actief gewerkt. Terwijl het brede assortiment voor een brede doelgroep interessant is. Zeer veel interessante grote bedrijven liggen in de directe omgeving.
Deze wijngroothandel beschikt over waardevolle een deel van het assortiment wordt exclusief in nederland verkocht door deze groothandel. daarmee is het assortiment zeer uitgebalanceerd in diverse prijsklasses zodat een brede doelgroep bediend kan worden..
Deze wijngroothandel heeft 1 sterke merknamen in eigendom.
Deze wijngroothandel heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze wijngroothandel heeft een uniek pand / locatie
  • Zeer karakteristiek pand op een goede locatie dat zo flexibel is dat er (bedrijfs)feestjes, proeverijen etc kunnen worden georganiseerd. Huisvestingskosten bedragen 34.000 euro per jaar
Een veranderingstraject zal deze wijngroothandel goed doen
  • De huidige eigenaar is vooral gepassioneerd van wijn en verkoopt het op basis van netwerk. Er zou meer commerciele activiteit wenselijk zijn
Er is synergie als deze wijngroothandel samen gaat met een
  • Een ondernemer die commercieel actiever is in de regio en of met de website. Een passie voor wijn is wel noodzakelijk. Maar de huidige ondernemer kan nog aanblijven.
Deze wijngroothandel heeft regionaal veel loyale klanten.