Bed en breakfast te koop op toplocatie aan water (Friesland)

Bed en breakfast te koop op toplocatie aan water (Friesland)

Unieke locatie inclusief woonhuis en extra bouwmogelijkheden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze bed en breakfast als: het bestemmingsplan en vergunning is heel breed als het met watersport te maken heeft. en er is vergunning voor de bouw van extra appartementen. hier is veel vraag naar..
Andere redenen om deze bed en breakfast te kopen
  • Het is goed mogelijk de verhuur van sloepen of andere watersport verhuur uit te breiden. Of groeps- en bedrijfs arrangementen te promoten voor een betere bezetting door de week.
Deze bed en breakfast beschikt over waardevolle deze locatie is uniek qua ligging direct aan het beste watersport gebied in de omgeving..
Deze bed en breakfast heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze bed en breakfast heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze bed en breakfast heeft een goed distributienetwerk
  • Door goede plaatsing op diverse bookingssites is deze locatie op de drukke dagen nagenoeg altijd volgeboekt. Daarnaast verblijven veel bezoekers van de bungalow eigenaren in het pension
Deze bed en breakfast heeft een uniek pand / locatie
  • Toplocatie aan het beste watergebied in de regio met 20 persoons pension (6x2 en 2x4), woonhuis ontbijtruimte en terras aan het water en vergunning voor bouw van extra appartementen.
Er is synergie als deze bed en breakfast samen gaat met een
  • Een ondernemersstel waarbij 1 het pension runt en de andere een andere baan heeft. Of een overnamekandidaat die wil groeien op locatie door bouw van appartementen of uitbreiding van activiteiten.
Deze bed en breakfast heeft landelijk veel loyale klanten.