Superlocatie voor horeca te koop (Overijssel)

Superlocatie voor horeca te koop (Overijssel)

Lage overnamesom (alleen vastgoed ) i.v.m. persoonlijke omstandigheden

Kansen

Er zit meer potentie in deze horecalocatie als door blijvende nieuwe omstandigheden in de omgeving komt er binnenkort nog veel meer verkeer langs de locatie dan nu al het geval is.
Er zit nog meer potentie in deze horecalocatie als de bovenverdieping van 110 m2 is nu woonhuis maar kan bij de locatie betrokken worden voor een ruimere opzet..
Andere redenen om deze horecalocatie te kopen
  • Door omstandigheden is de overnamesom alleen de vastgoedprijs van 250.000 euro en dat is onder de marktwaarde. Voor de juiste horeca ondernemer is dit een buitenkans.
Deze horecalocatie beschikt over iedereen in de omgeving kent deze locatie die door persoonlijke omstandigheden (geen financiele) gesloten moest worden.
Deze horecalocatie heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Deze horecalocatie heeft een uniek pand / locatie
  • Hele goede zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg. Horeca bestemming met 210m2 benden in twee ruimtes. Boven de zaak een woonhuis van 110m2. Parkeerplaatsen, terras en tuin achter.
Een veranderingstraject zal deze horecalocatie goed doen
  • Eigenlijk moet je hier een breder horeca locatie van maken dan het poker, biljart, dart cafe zoals het nu is
Er is synergie als deze horecalocatie samen gaat met een
  • Deze locatie moet door een ervaren horeca ondernemer weer geëxploiteerd worden. Wellicht niet meer als cafe met biljart, dart enz. maar als (wok)restaurant, uitgaansgelegenheid of iets dergelijks
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De zaak weer openen kan als cafe, maar de locatie is ook geschikt voor terras, fietsers die een ijsje halen, frietzaak, restaurant, uitgaansgelegenheid etc.