All round logistiek dienstverlener zoekt partner

All round logistiek dienstverlener zoekt partner

door gebrek aan opvolging wordt een partner gezocht om dit bedrijf over te nemen.

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN13GT223A
Branche:
Transport
Soort bedrijf:
Overig transport
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Logistieke dienstverlening wereldwijde netwerk alle modaliteiten. Transport zee/lucht land, op en overslag douaneactiviteiten.

Diensten:

Zee, weg, lucht, op en overslag, douane dienstverlening. All-round dienstverlening op logistieke gebied. Geen eigen auto's. lid van groot agentennetwerk.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Klanten zitten in specifieke doelgroep die veeleisend is, just in time wil hebben etc. Maar het bedrijf is interessant voor een veel bredere doelgroep.

Details

Deze logistiek dienstverlener staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet € 1.500.000 Indicatieve overnameprijs € 150.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  2. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

wereldwijd opererende expeditiebedrijf zoekt overnamepartner.

De eigenaar van dit bedrijf is op zoek naar een geschikte partner om het bedrijf aan over te dragen. Huidige eigenaar is bereid tijdelijk in het bedrijf mee te blijven werken na overdracht indien gewenst. Het bedrijf heeft wereldwijd gevestigde klanten waarmee over het algemeen een lange binding bestaat.Een wereldwijd degelijk netwerk levert alle mogelijkheden tot perfecte afwikkeling van opdrachten in de meeste landen Via een Perfecte service verlening staat hoog in het vaandel. Het bedrijf beschikt over een goede kennis van de markt en biedt vele mogelijkheden om verder uit te breiden door middel van commerciële activiteit. Dit kan de huidige eigenaar eventueel tijdelijk oppakken. Een gemotiveerde samenwerkingspartner die het bedrijf kan overnemen en kan voortzetten heeft goede opties met de reeds bestaande basis. In het bedrijf zitten geen verplichtingen of onroerende goederen en het is goed verplaatsbaar binnen de regio.
Het bedrijf koopt nationaal en internationaal vervoer, alsmede overige diensten in bij derden zoals rederijen, luchtvaartmaatschappijen en wegvervoerders. Er is een leuke spreiding van ac..

Lees verder