Innovatief en gepatenteerd zorgconcept te koop aangeboden

Innovatief en gepatenteerd zorgconcept te koop aangeboden

EU rechten exclusief, misbruik vervolgen is bewezen commercieel interessant

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit zorgconcept als: de consumentenmarkt is ook een interessant kanaal alleen daar zal een distributie partner voor gevonden moeten worden..
Er zit nog meer potentie in dit zorgconcept als een metaal en kunstof fabrikant kan het concept ook gebruiken om zijn productielijnen te gaan vullen .
Er zit nog meer potentie in dit zorgconcept als gezien de lage overnamesom van 50.000 euro zou bijvoorbeeld een anwb, overheid of zorginstelling het ook kunnen overnemen en 'gratis' ter beschikking kunnen stellen..
Dit zorgconcept beschikt over waardevolle copyrights, licenties / rechten en het beeldmerk ligt europees vast. het wordt al misbruikt en juridische vervolging heeft al meermaals een lucratieve schadevergoeding opgeleverd. dit is commercieel bijna interessanter dan productverkoop..
Dit zorgconcept heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Dit zorgconcept heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Dit zorgconcept heeft unieke producten / diensten die:
  • Het is een van de eerste oplossingen voor een groeiend probleem. Door het vastleggen van de beeldrechten wordt het zeer waarschijnlijk de defacto standaard in Europa.
Dit zorgconcept heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Door alle voor investering is het goedkoper om bij dit bedrijf te kopen dan het zelf na te maken. Het is alleen een kwestie van onwetendheid bij klanten
Een veranderingstraject zal dit zorgconcept goed doen
  • Er gaat ongetwijfeld (zonder slechte bedoelingen) veel misbruik gemaakt worden van de beeldmerkrechten. Dit monitoren en juridisch aanpakken is zeer luucratief
Er is synergie als dit zorgconcept samen gaat met een
  • Partijen die leveren aan gemeenten en zorginstellingen hebben hier een product dat al hun klanten 'zullen moeten gaan kopen'. Commerciële kracht is eigenlijk noodzakelijk.
Dit zorgconcept heeft landelijk veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het bedrijf is alleen in Nederland actief terwijl het probleem Europees is