Fietsenwinkel te koop in Amsterdam met verhuurvloot

Fietsenwinkel te koop in Amsterdam met verhuurvloot

Toplocatie nabij Leidseplein in Amsterdam

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze fietsenwinkel als: met name in de commerciële uitbouw zijn er kansen in de verhuur door het uitbreiden van het partner netwerk en huurfietsen op locatie brengen. hiermee wordt een nieuw verzorgingsgebied aangeboord. .
Er zit nog meer potentie in deze fietsenwinkel als eventueel kan de eigenaar de vloot van 200 huurfietsen via een ander kanaal verkopen.
Er zit nog meer potentie in deze fietsenwinkel als qua verkoop en service zijn er nog groeimogelijkheden. hiervoor zijn nieuwe concepten beschikbaar voor meer omzet bij bestaande en nieuwe klanten.
Andere redenen om deze fietsenwinkel te kopen
  • Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. Deze fietsenwinkel heeft het volgende aantal sterke merknamen in eigendom: Azor, Batavus,Bakfiets.nl, Gazelle. Loeki, Puky en Sparta.
Deze fietsenwinkel heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze fietsenwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Winkelpand van 240m2 met een zeer lage huur. Pand is volledig verbouwd en sleutelklaar. Er zijn drie werkplaatsen aanwezig en de verhuuractiviteit wordt vanuit deze locatie gerund.
Deze fietsenwinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Qua collectie volledig afgestemd is op de vraag van de stadse doelgroep met beter budget (stadsfietsen, bakfietsen, hippe fietsen)
Er is synergie als deze fietsenwinkel samen gaat met een
  • Grotere keten die de potentie op deze locatie ziet om zowel verkoop, onderhoud als verhuur te laten groeien.
Deze fietsenwinkel heeft regionaal veel loyale klanten.