Intenationaal handels en productiebedrijf te koop (wellness)

Intenationaal handels en productiebedrijf te koop (wellness)

Strak georganiseerd voor internationaal opschalen met juiste partner

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit productiebedrijf als het product wordt nu bewust niet naar de zakelijke markt gepromoot; denk aan bungalowparken, hotels, wellness bedrijven. dit is wel een kans maar vergroot volume en verlaagt marge per product.
Er zit nog meer potentie in dit productiebedrijf als de producten worden ook verhuurd aan hotels etc. (voor ongeveer 1000 euro) . hierdoor kan de potentiële klant(engroep) het product ervaren en overgaan tot aanschaf. dit kan worden opgeschaald..
Dit productiebedrijf beschikt over designs, trademarks en het betreft een eigen merk wellnes product met een waarde tussen de 1500 en 7000 euro. de productontwikkeling en productie (assemblage) gebeurt in eigen huis..
Dit productiebedrijf is financieel zeer gezond
  • Omdat de kritieke punten van de keten (eigen merk, assemblage in huis, lead generation via de website) in eigen huis is, zijn de marges goed.
Dit productiebedrijf heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Dit productiebedrijf heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Dit productiebedrijf heeft een goed distributienetwerk
  • De website genereert door de zoekmachines de leads. Deze worden doorgespeeld aan zelfstandige (externe) adviseurs die op hun zichtlocatie het verkoop gesprek voeren voor eigen rekening en risico.
Dit productiebedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • Er is nu 1 productielocatie in Nederland met afzet in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Zwiteserland. Afhankelijk van de volumes is de productie ook verplaatsbaar of is een tweede productielocatie mogelijk.
Dit productiebedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Maandelijks worden tussen de 30 en 55 producten verkocht (gem. orderwaarde 2500 euro). De hardcore productie is ge-outsourced, de assemblage in eigen huis en kan makkelijk worden opgeschaald
Dit productiebedrijf heeft unieke producten / diensten die
  • Qua design, functionaliteit en kwaliteit loopt dit product voorop in de groeiende markt. Daarnaast is maatwerk mogelijk tegen meerprijs. Hierdoor hoeft nooit nee te worden verkocht
Dit productiebedrijf heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Producten, processen, systemen etc. zijn zeer strak georganiseerd om deze oplossing echt internationaal schaalbaar te maken.
Er is synergie als dit productiebedrijf samen gaat met een
  • De huidige ondernemer kan in huidige vorm prima organisch doorgroeien. Een overnamekandidaat moet bijdragen aan substantieel snellere internationale expansie door bijv. een bestaand netwerk of investering in marketing
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Prio 1is de zichtlocaties uitbreiden. Statistieken wijzen uit dat de websites leads genereert in een omgeving van 2 uur rijden rondom een zichtlocatie. Klanten willen kunnen komen kijken.