Horecazaak te koop ideaal voor snackbar, pizzeria o.i.d.

Horecazaak te koop ideaal voor snackbar, pizzeria o.i.d.

horecazaak ter overname, nieuwe inrichting en lage overnamesom

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze horecazaak als: door de ligging aan bekende fietsroute komen veel passanten. de locatie wordt zelfs geboekt op deze route en zorgt voor substantiële omzet..
Andere redenen om deze horecazaak te kopen
  • De overnamesom van 35000 euro is zeer aantrekkelijk gezien het volledig gerenoveerde pand voor 90.000 euro 3 jaar geleden.
Deze horecazaak heeft een uniek pand / locatie
  • Zeer mooi pand met terras op een plein en doorgaande weg. 26 zitplaatsen uitbreidbaar tot 40. Terras van 15m2 met 20 stoelen. 32m2 keuken, 14m2 berging. Huur is 996 euro
Deze horecazaak heeft unieke productie-capaciteiten
  • Er worden nu ook verse afhaalmaaltijden verkocht. Daarnaast is er geëxperimenteerd met zelfgemaakt ijs, vers brood op zondag en pizza. Maar de lokale doelgroep had hier nauwelijks behoefte aan.
Deze horecazaak heeft unieke producten / diensten die:
  • De huidige kaart is echt ambachtelijk, van lokale leveranciers van vlees, brood en groente. Echter de lokale doelgroep loopt hier niet warm voor.
Een veranderingstraject zal deze horecazaak goed doen
  • De huidige eigenaar is culinair liefhebber en accepteert dat ze het niet voor elkaar heeft gekregen om de lokale doelgroep in 3 jaar te binden.
Er is synergie als deze horecazaak samen gaat met een
  • In deze zaak moet gewoon en goede frietzaak of pizzeria komen die 's zomers ook ijs verkoopt en terras vol heeft. Dan is de lokale bevolking ook doelgroep naast passanten