Designproducten webwinkel te koop

Designproducten webwinkel te koop

Goede basis met 2% conversie, maar meer internet marketing nodig.

Algemeen

Referentie:
BOSN14CW713A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Collectie van zo'n 500 design merkproducten. Naast meubels (zit, tafels, verlichting etc.) worden steeds meer design accessoires in de webwinkel gezet.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

De doelgroep bevindt zich voornamelijk in Nederland

Details

Deze design webwinkel staat te koop in verband met:
onvoldoende tijd om naast activiteiten voor andere bedrijven deze webshop verder te optimaliseren en uit te bouwen Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs 20.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Design woon webwinkel te koop

Deze webwinkel verkoopt design woonproducten voor in huis. Het assortiment bestaat uit stoelen en tafels tot en met woonaccessoires. De collectie van design die wordt verkocht in de webshop betreft het hoge marktsegment en bestaat uit een mix van gevestigde en in opkomst zijnde designlabels uit voornamelijk Scandinavië en Duitsland.

Er is een voorraadhoudende collectie voor vooral de kleinere producten (bijzettafels t/m accessoires) voor directe uitlevering aan de klant. Van een heel breed assortiment in het het eerste jaar met een gemiddelde orderwaarde van 160 euro ex BTW, is in het tweede jaar meer gefocust op toevoeging van meer woonaccessoires aan het assortiment. Hierdoor zijn het aantal orders en de conversie toegenomen, echter is ook de gemiddelde orderwaarde afgenomen naar 97 euro ex BTW. De omzet ligt rond de 15.000 euro, met een bruto winstmarge op producten van 40% – 50%.

Jaarlijks komen er 18.000 unieke bezoekers maar deze komen via diverse niet renderende bronnen. SEO is goed (14 van de 16 merken op pagina 1) Adwords en affiliate programma's zijn niet goed geoptimaliseerd. De omzet is behaald zonder investeringen in Adwo..

Lees verder