Designproducten webwinkel te koop

Designproducten webwinkel te koop

Goede basis met 2% conversie, maar meer internet marketing nodig.

Kansen

Er zit meer potentie in deze design webwinkel als jaarlijks 18.000 unieke bezoekers met een relatief hoog bounce percentage door verkeerde bronnen. 7.250 bezoekers vertonen serieus bezoekgedrag.
Er zit nog meer potentie in deze design webwinkel als de webshop is breed inzetbaar en leent zich uitstekend voor toevoeging van allerlei andere design producten buiten het woonsegment. de internationale naam van de webshop maakt internationalisatie mogelijk..
Er zit nog meer potentie in deze design webwinkel als er zijn verwijzende links op interessante sites en er wordt met een tot nu toe beperkt assortiment verkocht via bol.com.
Andere redenen om deze design webwinkel te kopen
  • De naam van de webwinkel is internationaal en breder dan design voor interieur. Kleding en ander design kan ook prima.
Deze design webwinkel beschikt over contracten met leveranciers en dealerschappen van hoogwaardige designlabels die aan elke winkel leveren. goed netwerk met design labels, waarvan enkele bereid obv dropshipment te leveren.
Deze design webwinkel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Deze design webwinkel heeft interessante verkooprechten. Deze zijn niet exclusief.
Deze design webwinkel heeft unieke producten / diensten die
  •  Een uitgebalanceerd assortiment waarbij de focus naar accessoires gaat. Hierdoor gaat de conversie omhoog, het aantal orders omhoog en zakt de gemiddelde orderwaarde naar 97 euro (ex BTW)
Een veranderingstraject zal deze design webwinkel goed doen
  • Meer kwalitatief bezoek genereren door 100% focus op marketing. Service niveau verhogen door snellere levertijden. Automatiseren met meer dropshipment en verzorgingsgebied te vergroten. Internationale domeinnamen;be, de en .eu liggen vast
Er is synergie als deze design webwinkel samen gaat met een
  • Ondernemer die enerzijds de online en offline marketing beter opzet en anderzijds het assortiment uitbreidt . En het aantal unieke designlabels voor NL en leveranciers/producten uit breiden.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Adwords en affiliate programma's, omdat deze nu niet goed zijn geoptimaliseerd. Offline marketing in de daarvoor geschikte woonbladen.