Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk kinderkleding

Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk kinderkleding

Financiele of media partner gezocht voor (internationale) uitrol

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Webwinkel in duurzame kinderkleding te koop

Deze webwinkel in duurzame kinderkleding basics van A merken is opgezet door professionals in de branche en dat is er aan af te zien. Eigenlijk is het meer een platform waar merken zich kunnen presenteren. Op dit moment leggen de (internationale) duurzame merken de producten in consignatie. Maar door een samenwerking met een grote Nederlandse partij wordt voorraad aanhouden noodzakelijk. De markt kenmerkt zich door minder seizoengevoelige collecties zodat voorraden nauwelijks incourant worden en er geen uitverkoop is waarbij de marges minimaal zijn. Daarnaast wordt er samengewerkt met twee toonaangevende duurzaamheidsplatforms maar is ook PR en offline mediabereik nodig.

De oprichters van het bedrijf zoeken een partner of overnamekandidaat die de volgende groeifase kan ondersteunen en financieren. Een uitrol naar Duitsland is daar ook een logische stap bij. Daar is de markt voor duurzame kinderkleding al veel verder dan in Nederland.

Gerelateerde onderwerpen:
Webwinkel in duurzame kinderkleding te koop aangeboden | Webwinkel in duurzame kinderkleding te koop gevraagd | Webwinkel in duurzame kinderkleding te koop verkopen | Bedrijf verkopen