Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk kinderkleding

Unieke webwinkel te koop in duurzame A merk kinderkleding

Financiele of media partner gezocht voor (internationale) uitrol

Kansen

Er zit meer potentie in deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding als de overnameconsctructie is flexibel. de eigenaar kan aanblijven en bijdragen in de online marketing. alle opties zijn bespreekbaar met de juiste partner. er is wel een financieel commitment nodig..
Er zit nog meer potentie in deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding als in deze categorie wordt niet tot nauwelijks op korting gekocht. de basics zijn minder seizoensgevoelig en gaan dus niet in de uitverkoop..
Er zit nog meer potentie in deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding als de collectie in deze branche is minder seizoens en mode gevoelig waardoor de voorraden niet an een seizoen al incourant zijn. de collectie bestaat uit 'basics'..
Andere redenen om deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding te kopen
  • Met name de Duitse markt is al booming. Het platform is al meertalig uitgevoerd maar moet nog wel worden uitgerold in andere landen.
Deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding heeft een goed distributienetwerk
  • Er zijn twee toonaangevende duurzaamheidsplatforms waar intensief mee wordt samengewerkt. Dit moet nog beter geactiveerd worden. Maar deze relaties zijn zeer sterk
Deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding heeft unieke producten / diensten die:
  • De gehele collectie is duurzaam. De merken hebben zelf vaak geen webshop en willen de online verkoop via dit platform laten lopen.
Er is synergie als deze webwinkel in duurzame A merk kinderkleding samen gaat met een
  • Idealiter een partij met een offline netwerk of media bereik. Daarnaast moet er mogelijk zijn voorraden te financieren en internationaal uit te rollen
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het bedrijf bevindt zich nog in de eerste fase met een minimale omzet. de eerste groeifase moet nog worden gerealiseerd