Innovatief softwarebedrijf te koop (internationale potentie)

Innovatief softwarebedrijf te koop (internationale potentie)

Te patenteren software concept, sneller en goedkoper dan concurrentie

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Innovatief softwarebedrijf te koop (internationale potentie)

Dit kleine software bedrijf heeft een innovatieve oplossing gevonden voor call recording in call centers. Door een integratie met een 3rd party oplossing ontstaat een nieuwe oplossing die goedkoper, sneller te implementeren en veel gebruikersvriendelijker is. Het is al bij een klein aantal klanten (ook internationaal) operationeel. De stand van de wereldwijde technologie beperkt de schaalbaarheid nu nog tot 100 agenten. maar dit zal gaan groeien ivm alsmaar toenemende CPU kracht.

Het betreft een relatief simpel salesproces op basis van een aantoonbaar lager maandabonnement dan concurrerende partijen nu kunnen bieden. Met meer installatie gemak en gebruiksvriendelijkheid. Idealiter wordt een internationaal distributienetwerk opgezet . Daarvoor wordt een partner gezocht. De huidige ondernemer wil niet operationeel in de zaak aanblijven. Eventueel wel als aandeelhouder. Uiteraard wordt voor een nette overgang gezorgd met de eerste gezamenlijke implementaties. Overnameconstructies zijn bespreekbaar bij de juiste kandidaat.

Gerelateerde onderwerpen:
Innovatief softwarebedrijf te koop aangeboden (internationale potentie)| Innovatief softwarebedrijf te koop gevraagd (internationale potentie) | Innovatief softwarebedrijf verkopen (internationale potentie) | Bedrijf verkopen