E-boutique - webshop te koop (handmade designproducten)

E-boutique - webshop te koop (handmade designproducten)

Uniek betaalbare designproducten, goede marge, vaak productie na ordering

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Online platform / webshop te koop (handmade designkleding)

Dit platform/webshop is eigenlijk een e-boutique en biedt meer dan 40 Baltische designers toegang tot de NL mark . Het aantal producten en designers is groeiende. Door de hoge design standaarden en lage lonen in de Baltics is het mogelijk om bijzondere designerkleding en producten betaalbaar aan te bieden. Er zijn geen voorraden want productie vindt pas plaats na ordering. Designers hebben een account om hun eigen producten te uploaden. Dit zijn nu meer dan 1000 artikelen. Deze worden in Nederland gereviewed en vertaald.

Naast online verkoop biedt het concept ook de mogelijkheid om aan boutiques te verkopen. Er worden momenteel zelfs pop up stores geopend in grote Nederlandse steden. Op beurzen blijkt al hoe gewild deze producten zijn. Bij voldoende vraag kunnen ook batches van bepaalde kleding gemaakt worden. Het is eigenlijk een mooie proeftuin. Daarnaast zijn ook de Duitse en Belgische markt mogelijkheden.

De eigenaar spreekt beperkt Nederlands en heeft onvoldoende marketing power om het concept naar een hoger plan te tillen. Hiervoor wordt een overnamekandidaat of investeerder gezocht. Bij voorkeur zou zij aanblijven maar volledige verkoop is ook bespreekbaar.

Gerelateerde onderwerpen:
Online platform / webshop te koop aangeboden (handmade designkleding) | Online platform / webshop te koop gevraagd (handmade designkleding) | Online platform / webshop verkopen (handmade designkleding) | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername