Autowasbedrijf te koop. Mobiel, Innovatief en Rendabel (geen stoom)

Autowasbedrijf te koop. Mobiel, Innovatief en Rendabel (geen stoom)

Landelijk schaalbaar concept, zeer professioneel en rendabel

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit mobiele autowasbedrijf als: iedere locatie waar auto's stil staan kan deze diensten worden aangeboden. denk aan beurzen, restaurants, parkeerplaatsen.
Er zit nog meer potentie in dit mobiele autowasbedrijf als idealiter wordt de ict infrastructuur uitgebreid met zelf online een afspraak maken, sms ter herinnering etc..
Er zit nog meer potentie in dit mobiele autowasbedrijf als met deze techniek kunnen ook bijv. boten, trucks of ander bedrijfsmiddelen worden gewassen. hier is qua aparte websites al een begin gemaakt met goede domeinnamen.
Andere redenen om dit mobiele autowasbedrijf te kopen
  • Naast auto´s worden ook bedrijfsmiddelen (kranen, heftrucks etc.) schoongemaakt. Ook vragen klanten of je gelijk de ramen kunt wassen (dat kan ook).
Dit mobiele autowasbedrijf beschikt over waardevolle de innovatieve techniek is bewezen rendabel en er is een interessante klantenportefeuille met klanten waar periodiek voor wordt gewerkt.
Dit mobiele autowasbedrijf is financieel zeer gezond
  • De eenmalige investering in een bus en apparatuur is 65.000 euro. De overige kosten zijn minimaal, louter personeelskosten. De bus kan bijna 24 uur per dag operationeel zijn.
Dit mobiele autowasbedrijf heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Dit mobiele autowasbedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • Mobiele bus met eigen verwarmd (osmose) water en geavanceerde apparatuur aan boord. Ook voor binnenzijde is alle apparatuur aanwezig, en geheel zelfvoorzienend, eigen water en stroom.
Dit mobiele autowasbedrijf heeft unieke producten / diensten die:
  • Er wordt echt gewassen op locatie(niet gestoomd)
Dit mobiele autowasbedrijf heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • De investering in een stabiele werkende professionele installatie voor wassen op locatie
Een veranderingstraject zal dit mobiele autowasbedrijf goed doen
  • Dit concept moet worden opgeschaald met een maximale productieplanning, zelfs 24/7. Veel klanten willen dat de de bedrijfsauto's worden gewassen als ze stilstaan.
Er is synergie als dit mobiele autowasbedrijf samen gaat met een
  • Dit concept moet eigenlijk worden opgeschaald. De eenmalige investering is 65.000 euro. Daarmee is een omzet van zo´n 125.000 euro te behalen. Dit vergt schaalgrootte en planning
Dit mobiele autowasbedrijf heeft regionaal veel loyale klanten.
Dit mobiele autowasbedrijf heeft een vaste inkomstenstroom
  • Met veel klanten is er de afspraak periodiek op vaste momenten aanwezig te zijn. Daarnaast 1x in de 4 maanden een grote beurt per auto
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De eigenaar doet nu verkoop en productie maar er moet eigenlijk een commerciële binnendienst op die abonnementen verkoopt. Dan worden de productiemiddelen veel efficiënter ingezet