Fysieke kinderkledingwinkel met top webwinkel te koop

Fysieke kinderkledingwinkel met top webwinkel te koop

Unieke integratie van fysieke winkel en webshop, groeit jaarlijks

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze webwinkel met fysieke winkel als: idealiter wordt het aantal merken uitgebreid van 20 naar 80 merken. maar dit vergt een andere bedrijfsvoering, voorraad en financieringsmogelijkheden.
Er zit nog meer potentie in deze webwinkel met fysieke winkel als de duitse markt wordt nu online bediend maar dit vergt qua online marketing wel een forse investering. de cost of sale ligt in duitsland bijna 3x zo hoog.
Andere redenen om deze webwinkel met fysieke winkel te kopen
  • Zeer professionele Facebook omgeving met meer dan 10.000 (eerlijke) likes. Toch wordt hier niet het maximale rendement uitgehaald.
Deze webwinkel met fysieke winkel heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze webwinkel met fysieke winkel heeft een goed distributienetwerk
  • In de fysieke winkel worden dezelfde producten verkocht als online. Eigenlijk is de winkel het magazijn, maar dit is slim ingericht als industriële winkel op een toplocatie
Deze webwinkel met fysieke winkel heeft een uniek pand / locatie
  • 160m2 op een toplocatie naast een populaire discounter en parkeergarage. Gelegen in een nieuwe gebouw in het centrum met topretailers
Deze webwinkel met fysieke winkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Zo'n 800 producten van 20 A merken. De leeftijdscategorie is 1-16 jaar dus klanten blijven jarenlang meegroeien met de winkel
Er is synergie als deze webwinkel met fysieke winkel samen gaat met een
  • Idealiter behoudt de opvolger de fysieke locatie ook omdat deze al rendabel is en groeit. De winkel zit er nu pas 15 maanden. De groei is er nog niet uit.
Deze webwinkel met fysieke winkel heeft landelijk veel loyale klanten.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Alleen de fysieke winkel groeit al door omdat deze pas 15 maanden bestaat. YTD is er een groei van 15% ten opzichte van 2013.