Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop (met horeca)

Eigentijdse interieur en bloemenwinkel te koop (met horeca)

Groeiend concept, 500m2, lage huur en horeca mogelijk

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze interieur en bloemenwinkel als: de vestigingsstraat van de winkel wordt het aankomende half jaar grondig heringericht en krijgt een authentiek karakter. hierdoor wordt de locatie nog aantrekkelijker met tevens betere parkeergelegenheid.
Er zit nog meer potentie in deze interieur en bloemenwinkel als dit bedrijf werkt zeer visueel en tracht unieke beleving te communiceren. door sterke (social media) communicatie genereert dit kwalitatieve (trouwe) afnemers én nieuwsgierige nieuwe klanten. potentie tot regionale groei..
Er zit nog meer potentie in deze interieur en bloemenwinkel als er is een verschuiving gaande van enkel consumentenverkoop naar meer (zakelijke) evenementen- en bruiloftendecoratie.
Andere redenen om deze interieur en bloemenwinkel te kopen
  • Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. Toelichting, max. circa 30 woorden. De groei en winstgevendheid zit in de bloemen. Concepting, advies en decoratie voor bedrijven en (trouw)evenementen.
Deze interieur en bloemenwinkel is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
  • Bloemen: factor 3.0 – Interieurartikelen: 2.5 . Niet tot nauwelijks uitverkoop en slechts 3-4% derving/afval (snijbloemen/planten)
Deze interieur en bloemenwinkel heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze interieur en bloemenwinkel heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze interieur en bloemenwinkel heeft een goed distributienetwerk
  • Er zijn diverse partners in de evenementenbranche. Deze leveren grote projecten op tussen 1.000 en 20.000 euro. Deze tak van activiteit heeft een sterke groeipotentie
Deze interieur en bloemenwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Eigentijds ingericht pand (500m2) aan een doorgaande weg met gratis parkeren voor de deur. Nog 70 m2 in te richten met bijpassende activiteiten. Op het gehele pand zit horeca bestemming.
Deze interieur en bloemenwinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Het gehele pand is 500m2. Hiervan wordt 150m2 (verdeeld over twee panden) verhuurd aan traffic genererende partners. De (rest)huur voor de eigenaar is 1000 euro pm voor 350m2
Deze interieur en bloemenwinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Met name de bloemen hebben een eigen signatuur, welke zowel consumenten als zakelijke afnemers aanspreekt. Er wordt veel geleverd aan bruiloften en (bedrijfs)evenementen.
Deze interieur en bloemenwinkel heeft regionaal veel loyale klanten.
Deze interieur en bloemenwinkel heeft een vaste inkomstenstroom
  • Diverse (wekelijkse/maandelijkse) bedrijfsabonnementen
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Bedrijfs- en evenementendecoratie