Groot veelzijdig vakantiehuis groepsaccommodatie te koop

Groot veelzijdig vakantiehuis groepsaccommodatie te koop

Toplocatie, veelzijdige,uitbreidbaar en gunstige hypotheekcondities

Kansen

Er zit meer potentie in deze groepsaccommodatie als de hypotheekrente in duitsland is extreem laag (<2%) dit heeft een gunstig effect op de exploitatie en investeringsruimye bij verbouwing.
Er zit nog meer potentie in deze groepsaccommodatie als naastgelegen weide (in eigendom) is geschikt als tentenveld, paardenwei (stallen aanwezig) of activiteitenveld..
Er zit nog meer potentie in deze groepsaccommodatie als naast slapen worden nu ook aanvullende diensten geleverd die rendement verhogen; fietsverhuur, catering/voedselpakketten etc..
Andere redenen om deze groepsaccommodatie te kopen
  • Met name de flexibiliteit in uitbreiden van capaciteit en de veelzijdige omgeving bieden ongekende mogelijkheden voor een ondernemer.
Deze groepsaccommodatie heeft een goed distributienetwerk
  • Er is een zeer breed netwerk van sites waar de groepsaccommodatie gratis wordt aangeboden. Daarnaast ook VVV's etc
Deze groepsaccommodatie heeft een uniek pand / locatie
  • Op 6.000m2 grond, slaapplaatsen voor meer dan 20 personen dat kan worden uitgebreid naar 150 personen. En een tweede gebouw dat nog kan worden verbouwd tot woonhuis.
Deze groepsaccommodatie heeft unieke productie-capaciteiten
  • De accommodatie kan nu 22 personen herbergen maar is afhankelijk van indeling uitbreidbaar naar 150 personen door twee verdiepingen ook in te richten.
Deze groepsaccommodatie heeft unieke producten / diensten die:
  • Naast slaapplaatsen een fantastische eigen tuin, veel (betaalbare) activiteiten in de omgeving en toonaangevende attracties
Deze groepsaccommodatie heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Er is een bouwvergunning om het tweede gebouw ook te verbouwen voor bewoning. Hiervoor heeft de architect de tekeningen gereed
Een veranderingstraject zal deze groepsaccommodatie goed doen
  • De eigenaar heeft plannen om te emigreren dus gaat geen grote investeringen doen. Terwijl de capaciteit maximaliseren economisch gezien de beste optie is.
Er is synergie als deze groepsaccommodatie samen gaat met een
  • Bij voorkeur een eigenaar die de capaciteit (stapsgewijs) wil uitbreiden. Er is vraag genoeg. Het is ook mogelijk zelf bij de locatie te gaan wonen.
Deze groepsaccommodatie heeft internationaal veel loyale klanten.
Deze groepsaccommodatie heeft een vaste inkomstenstroom
  • De aanvragen zijn 3 x zoveel als de te verhuren capaciteit. Ook de Duitse secundaire arbeidsvoorwaarden met betrekking tot 'teamuitjes' zijn ideaal voor deze locatie
30 procent van de omzet van deze groepsaccommodatie ligt contractueel vast
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Er zijn veel meer aanvragen dan momenteel beschikbare capaciteit. Uitbreiden kan stapsgewijs met minimale investeringen. 35 personen is een logische eerste stap.
Extra groeikans vergt een extra investering van minder dan 250.000 euro.