First mover B-B webshop te koop (niet voorraadhoudend)

First mover B-B webshop te koop (niet voorraadhoudend)

Uniek internationaal inkoopcontract, geen voorraad, internetmarketing nodig

Algemeen

Referentie:
BOSN14HZ121A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

6000 technische producten in de webshop (uit te breiden naar meer dan 200.000 bij een leverancier).Uiteenlopend van gereedschap, verbruiksgoederen (dus terugkerende klanten), machine onderdelen etc. Gemiddelde orderwaarde 100 euro met hoge uitschieters naar boven.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

De doelgroep is verdeeld in professionele reparateurs, zzp-ers, onderhoudsbedrijven enerzijds en anderzijds eigenaren en gebruikers van de apparatuur die zelf sleutelen en onderhouden. De totale doelgroep in Nederlands is vele 10-duizenden bedrijven en gebruikers.Klanten zijn in principe terugkerend

Details

Deze B-B webshop staat te koop in verband met:
de oprichter van het bedrijf heeft een ander bedrijf dat zijn tijd kost en hij helemaal geen ervaring met internet marketing om de zaak te laten groeien. Indicatieve omzet € 20.000 Indicatieve overnameprijs 30.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

First mover B-B webshop te koop (niet voorraadhoudend)

Deze webshop is de eerste in zijn markt in Nederland die dit brede assortiment online aanbiedt. Hiervoor is een moeilijk te verkrijgen inkoopcontract afgesloten met een internationale handelsonderneming die alle A-merken en een private label biedt. Deze handelsonderneming is bekend bij de doelgroep maar online kan men alleen bij deze webshop kopen. Er staan nu 6000 artikelen in de webshop maar via de handelsonderneming kunnen meer dan 200.000 artikelen worden aangeboden. Gemiddelde orderwaarde is 100 euro en klanten komen terug omdat een one-stop-shop is die ook verbruiksgoederen verkoopt.

De webshop bevindt zich in de eerste levensfase en de oprichter heeft geen enkele ervaring met online marketing.Hier ligt de kans basale internet marketing inrichten, assortiment vergroten,conversie en cross-sell optimaliseren, customer lifecycle management, inkoopmanagement en marge optimalisatie.

Gerelateerde onderwerpen:
First mover B-B webshop te koop aangeboden (niet voorraadhoudend) | First mover B-B webshop te koop gevraagd (niet voorraadhoudend) | First mover B-B webshop verkopen (niet voorraadhoudend) verkopen | Bedrijf ..

Lees verder