Uitzendbureau te koop (met startende re-integratie tak)

Uitzendbureau te koop (met startende re-integratie tak)

Gerenommeerd en betrouwbaar bureau op het gebied van arbeidsmigranten

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14JQ145A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
80
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Uitzendbureau bestaat uit 2 BV's. De 1e BV leent 24/7 arbeidsmigranten uit aan structurele werkgevers in de productie, groen, metaal, bouw en schoonmaak. De 2e BV leent Nederlandse uitzendkrachten uit en is gespecialiseerd in Social Return.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Bedrijven in de omgeving die zeer veeleisend zijn o.h.g.v. naleving regelgeving mbt contracten, huisvesting etc. Vijf grote klanten doen 50% van de omzet. De overige 50% is goed gespreid.

Details

Dit uitzendbureau staat te koop in verband met:
de huidige eigenaar is minder content met de toenemende regelgeving en huidige groei vereist verdere organisatie Indicatieve omzet € 6.000.000 Indicatieve overnameprijs 3.000.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Sterk groeiend uitzendbureau voor arbeidsmigranten en Nederlandse werkzoekenden te koop

Dit uitzendbureau is in de crisisjaren begonnen, is jaarlijks groeiend en draaide de laatste 2 jaren zo'n 4 mio euro omzet (permanent 200 kandidaten aan de slag). Voor 2015 ligt een prognose van 6 mio euro omzet, die gerealiseerd gaat worden. Omzet goed verspreid over meerdere opdrachtgevers. De specialisatie is arbeidsmigranten; correct ondernemen staat hierbij centraal en dit wordt de klantenkring in de regio gewaardeerd. Het bedrijf is goed georganiseerd en goed winstgevend.

Hiermee vormt het een perfecte springplak voor de medio 2014 opgerichte tweede BV die zich richt op het uitzenden, patronen en detacheren van Nederlandse werkzoekenden en gespecialiseerd op re-integratie. Hiervoor zijn goede cont(r)acten met gemeenten, UWV en lokale werkgevers. Hier zit nog een zeer sterke groeipotentie.

De huidige ondernemers (echtpaar) zijn minder content met de toenemende regelgeving, die hen dwingen meer administratief werk te verrichten. Overdragen is voor hen een optie bij een goed bod. Ondernemer kan nog wel een periode meewerken en zorgen voor een nette overdracht, maar hij wil niet aan..

Lees verder