Uitzendbureau te koop (met startende re-integratie tak)

Uitzendbureau te koop (met startende re-integratie tak)

Gerenommeerd en betrouwbaar bureau op het gebied van arbeidsmigranten

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit uitzendbureau als het uitzendbureau heeft door de 24/7 service een uitstekende naam in de omgeving en is winstgevend. dit is de ideale springplank voor de re-integratietak met samenwerkingscontract lokale gemeente- werkgevers..
Er zit nog meer potentie in dit uitzendbureau als de participatiewet zal de vraag naar werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt sterk doen toenemen. ook bij overheidsaanbestedingen is een percentage social return steeds vaker onderdeel van de overeenkomst..
Dit uitzendbureau beschikt over contracten met klanten
Dit uitzendbureau is financieel zeer gezond
  • Het bedrijf is zeer winstgevend door strakke organisatie.
Dit uitzendbureau heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Dit uitzendbureau heeft een uniek pand / locatie
  • 300m2 inclusief trainingsruimte voor uitzendkrachten
Dit uitzendbureau heeft unieke productie-capaciteiten
  • Er is een tweede BV opgericht voor re-integratie. Hier is ook een zeer ervaren team ingericht met een trackrecord bij UWV, Gemeenten en bedrijven in de regio.
Dit uitzendbureau heeft unieke producten / diensten die
  • Omdat met arbeidsmigranten wordt gewerkt is motivatie nooit een issue. Dit bespaart veel rompslomp zodat de ondernemer zich op groei kan richten. Specialisatie in Social Return heeft toekomst.
Een veranderingstraject zal dit uitzendbureau goed doen
  • Met het aantrekken van kennisrijk vast personeel is sterke verdere groei mogelijk. Het huidige team is gemotiveerd en zelfstandig, maar mag meer commerciële en uitzendkennis hebben.
Er is synergie als dit uitzendbureau samen gaat met een
  • Een onderneming/ondernemer die de uitzendtak stabiel kan houden of laat groeien en de kansen op het gebied van re-integratie kan verzilveren. Cont(r)acten met gemeente, UWV en bedrijven zijn er.
Dit uitzendbureau heeft regionaal veel loyale klanten
Dit uitzendbureau heeft een vaste inkomstenstroom
  • De klantrelaties zijn lang en intens. Het betreft niet alleen leveren van mensen maar ook betrokkenheid bij planning etc.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Het uitzendbureau voor arbeidsmigranten kent momenteel een grote groei. Ook het bureau gericht op Nederlandse uitzendkrachten en Social return kent een sterke groei.