Specifieke innovatieve mannenkapsalon te koop (investeerder)

Specifieke innovatieve mannenkapsalon te koop (investeerder)

Landelijk uit te rollen concept met kleinschalige vestigingen en website

Kansen

Er zit meer potentie in deze herenkapsalon als met name de events en mobiele toepassingen zijn zeer rendabel omdat deze door de opdrachtgevers worden afgekocht tegen hoge uurtarieven en alle onkosten. dit moet je opschalen.
Er zit nog meer potentie in deze herenkapsalon als het bedrijf is heel erg social media ready. hier liggen heel veel kansen.
Er zit nog meer potentie in deze herenkapsalon als dit bedrijf is benaderd door een hele grote landelijke keten om 'shop in shop' concepten uit te rollen. maar de ondernemer kan dit financieel en operationeel niet zelfstandig aan.
Andere redenen om deze herenkapsalon te kopen
 • Deze markt verandert de aankomende 5 jaar aanzienlijk. Dit bedrijf staat 'als beste voorgesorteerd' om hierop in te spelen. Niet alleen door concept maar ook de operationele uitvoering is bewezen.
Deze herenkapsalon beschikt over het bedrijf heeft veel pr gehad, begint een merk te worden en wordt daarmee ook benaderd door grote spelers of zij daar shop in shop kunnen leveren.
Deze herenkapsalon is financieel zeer gezond
 • De zaak draait binnen twee jaar zeer rendabel (zelf als alle aanvangsinvesteringen ten laste van de ene zaak gaan)
Deze herenkapsalon heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze herenkapsalon heeft een goed distributienetwerk
 • Op dit moment kan naast de salon op 5 locaties gelijktijdig worden geleverd
Deze herenkapsalon heeft een uniek pand / locatie
 • Goed gelegen (klein) pand met 3 knipplekken in een grote stad
Deze herenkapsalon heeft unieke productie-capaciteiten
 • Flexibel
 • Een nieuwe vestiging openen vereist ongeveer 20.000 euro inventaris. Het concept ondersteunt maximaal 7 'knipplekken' en per stoel is de omzet 70.000 euro per jaar
Deze herenkapsalon heeft unieke producten / diensten die
 • De producten zijn slim ontwikkeld om te cross-sellen. Hierdoor komt een klant laagdrempelig binnen en besteedt hij steeds meer (en met een glimlach want een bezoek is een beleving)
Deze herenkapsalon heeft hoge toetredingsdrempels genomen
 • Los van het concept is het opleiden van het team een cruciale factor in groei. Hier is de afgelopen 2 jaar veelervaring opgedaan en 'de formule' is gevonden.
Een veranderingstraject zal deze herenkapsalon goed doen
 • De eigenaar is een echte startup ondernemer maar bij de uitbouw van het bedrijf is meer financiële en operationele slagkracht nodig
Er is synergie als deze herenkapsalon samen gaat met een
 • Een ondernemer/investeerder die bij voorkeur op 3 fronten kan opschalen; nieuwe vestigingen openen(eventueel franchise), investeren in meer mobiele units en opschalen van de webshop
Deze herenkapsalon heeft regionaal veel loyale klanten
Deze herenkapsalon heeft een vaste inkomstenstroom
 • Mannen komen gemiddeld om de 6 weken terug, kopen ook verzorgingsproducten en besteden steeds meer
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
 • Een tweede (of meer salons) openen ligt voor de hand als eerste groeistap. Maar ook meer mobiele units plaatsen bij hotels, spa's, bedrijven etc is realistisch.