FOOD SPECIAAL ZAAK
Food speciaal zaak, 800.000 omzet, weinig concurrentie hoge netto winst, Midden NL
Sterke punten
Deze kwaliteitsslagerij heeft een uitstekende concurrentiepositie
Geen slagerij in de wijde omgeving, alleen supermarkten maar dat is een andere kwaliteit
Wij kunnen goed verkopen
Zeer goede producten, met eigen receptuur. 1100 vaste klanten per week.
Deze kwaliteitsslagerij "draait" zonder ondernemer
De huidige eigenaar werkt maar drie dagen in de zaak. Er is een chef-slager, vier winkelbedienden en een parttime slager
Deze kwaliteitsslagerij is strak georganiseerd
De eigenaar is zelf een zeer ervaren slager en heeft zijn personeel goed opgeleid.
Deze kwaliteitsslagerij is als organisatie "lean & mean"
3150 euro per maand huur en lage voorraad en een prima productiviteit per gewerkt uur (veel vers),
Deze kwaliteitsslagerij is qua investeringen "up-to-date"
De locatie is representatief en zeer functioneel. Jaarlijks wordt zo'n 15.000 euro aan investering in de zaak gedaan
Deze kwaliteitsslagerij is redelijk "onafhankelijk" van leveranciers
Er wordt met vaste kwaliteitsleveranciers gewerkt maar er zijn geen verplichtingen
Deze kwaliteitsslagerij maakt handig gebruik van technologie
Er is een nette website welke onderhouden wordt door de winkelformule waar we bij aangesloten zijn.
Deze kwaliteitsslagerij heeft een laag personeelsverloop
gemiddeld dienst verband langer dan 10 jaar.
Kwaliteitsslagerij, 900.000 omzet, weinig concurrentie, Midden NL
naast bakker, viszaak, kaaszaak, AH, HEMA en kruitvat met blauwe zone voor de deur
Onderscheidend in kwaliteit en assortiment.
Verbeterpunten
Marketing is onderbelicht bij deze kwaliteitsslagerij
Alles draait op mond tot mond reclame en naamsbekendheid er wordt geen aanvullende marketing investering gedaan