Uniek gelegen jachthaven te koop met ontwikkelingsmogelijkheden

Uniek gelegen jachthaven te koop met ontwikkelingsmogelijkheden

Unieke vaarroute met ontwikkeling hoogwaardige horeca en 9 appartementen

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Uniek gelegen jachthaven te koop met interessante ontwikkelingsmogelijkheden.

Deze jachthaven ligt op een superlocatie aan een doorgaande en drukbevaren vaarweg direkt bij de Friese meren en bij een middelgrote stad en in de directe nabijheid van snelweg. De locatie heeft 30 ligplaatsen maar wordt door de huidige eigenaar niet als jachthaven geëxploiteerd, doch voor eigen gebruik benut. De eigenaar woont op de locatie met een adembenemend uitzicht waar hij een verkoopkantoor heeft voor de verkoop van luxe motorjachten van eigen ontwerp. De bouw vindt plaats op andere locaties bij onderaannemers. Alleen de opleveringen van de schepen vinden plaats vanuit de jachthaven. I.v.m. de leeftijd van de eigenaar staat de nieuwbouw sinds korte tijd op een laag pitje, maar is er nog steeds regelmatig vraag naar de schepen en de activiteit kan direct weer worden opgestart.
Op dit moment worden er alleen nog gebruikte schepen verkocht.

De locatie biedt uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Een optie is een betere horecazaak met een groot lounge terras aan de vaarroute, verhuur van ligplaatsen en boot (sloepen) verhuur. Jachtmakelaardij (schitterende, representatieve zichtlocatie). Daarnaast een mogelijkheid tot de ontwikkeling van 8 tot 10 appartementen met eigen ligplaats met een verkoopprijs van € 350.000,-- tot € 450.000,-- per stuk.

Het vastgoed heeft een prijs van € 845.000,-- (aantal jaren geleden getaxeerd op 1,5 miljoen). De overname van de bedrijfsactiviteit en het eigen merk is bespreekbaar, maar daar zijn ook andere kandidaten voor.

Gerelateerde onderwerpen:
Uniek gelegen jachthaven te koop aangeboden met ontwikkelingsmogelijkheden | Uniek gelegen jachthaven te koop gevraagd met ontwikkelingsmogelijkheden | Uniek gelegen jachthaven verkopen met ontwikkelingsmogelijkheden