Lingeriewinkel te koop aangeboden gespecialiseerd in niche

Lingeriewinkel te koop aangeboden gespecialiseerd in niche

Uniek concept met groeiend aantal vaste klanten, als formule neer te zetten

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze gespecialiseerde lingeriewinkel als: de internet marketing kant en pr kan nog veel beter. maar klanten willen toch komen passen. dus meerdere vestigingen is commercieel zeker een overweging. alleen niet voor de huidige eigenaresse..
Er zit nog meer potentie in deze gespecialiseerde lingeriewinkel als deze lingeriezaak heeft 'klanten voor het leven'. met 'verbruiksproducten' zoals lingerie en badmode kun je heel doen in het werven van nieuwe klanten. dat mag iets kosten.
Andere redenen om deze gespecialiseerde lingeriewinkel te kopen
  • Het concept zou goed als formule neer gezet kunnen worden. De uitdaging is dan het personeel opleiden. Maar dat kan de huidige eigenaresse blijven doen of overdragen.
Deze gespecialiseerde lingeriewinkel beschikt over waardevolle met name de kennis in dit segment (en de daaruit voortkomende adviezen) zijn uniek. de eigenaresse wordt gezien als autoriteit in nl op dit gebied. inwerken kan in 3-6 maanden.
Deze gespecialiseerde lingeriewinkel heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze gespecialiseerde lingeriewinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Winkel van 100m2 in een stad. Goed gelegen maar geen A1 locatie. Dat is niet nodig want klanten komen speciaal naar deze winkel toe.
Deze gespecialiseerde lingeriewinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Zeer uitgebreid assortiment in dit segment. Als klanten starten met passen, kopen ze gegarandeerd. Ze vinden wat ze zoeken en worden uitstekend geadviseerd.
Deze gespecialiseerde lingeriewinkel heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Een zeer bekende naam in dit segment dat niet eenvoudig te kopiëren is. Niet qua kennis en ook niet qua inkoopcontracten (ivm volumes)
Een veranderingstraject zal deze gespecialiseerde lingeriewinkel goed doen
  • De eigenaresse kan door omstandigheden niet fulltime in de lingeriezaak werken maar ook niet alleen een formule opbouwen. Er is een full time ondernemer nodig voor continuering en uitbouw
Deze gespecialiseerde lingeriewinkel heeft landelijk veel loyale klanten.