Professioneel babykleding merk met webwinkel te koop aangeboden

Professioneel babykleding merk met webwinkel te koop aangeboden

Zelfontwikkelde lijn high quality basics, unieke materialen, on- en offline

Extra informatie

Professioneel babykleding merk met webwinkel te koop aangeboden
Kwalitatief goed en tijdloos product

Dit babykleding merk heeft basics met uniek design voor kinderen van 0-4 jaar. Het biologische katoen is zeer zacht en de kleuren zijn onderscheidend. Hiermee combineert het zeer goed met andere merkkleding en is het een ideaal cross-sell product in de betere baby winkels. Nu verloopt de verkoop via de webshop (er is een opdrukmodule in de webshop aanwezig). De kleding wordt ook via het retailkanaal verkocht in 1 fysieke winkel en op beurzen. De productie is volledig uitbesteed aan fabrieken in Turkije en Portugal.

Professionele up to date website
Het laatste jaar heeft het concept een flinke boost gekregen met de relaunch van de nieuwe website. De unique selling points van het concept, de trendy webshop gebouwd conform de moderne internet techniek van dit moment en de opgebouwde naamsbekendheid met klantenbestand bieden een stevig fundament om het met een relatief lage investering verder uit te bouwen tot een succesvol renderend baby- en kinderkleding concept.

Waar liggen kansen?
De volgende logische stappen (meer winkels aansluiten, verbetering van de online marketing strategie en uitbreiden van de online verkoopkanalen en een collectie van 4-10 jaar) zijn voor de eigenaar niet zelfstandig te maken. Niet alleen qua financiën maar ook operationeel. Daarom wordt gezocht naar een overnamekandidaat. Dit kan geheel zijn of gedeeltelijk waarbij de huidige eigenaar nog aanblijft.

Naast deze stappen, zijn er plannen voor een homesales model (klanten zijn echt ambassadeurs). Het bedrijf levert aan bedrijven (gepersonaliseerde kraamcadeautjes). Dit kan worden uitgebouwd mede door het 'social' karakter van het bedrijf waarbij bijvoorbeeld gegarandeerd zonder kinderarbeid wordt gewerkt en waarbij gebruik wordt gemaakt van biologisch katoen en een gecertificeerd productieproces.

Gerelateerde onderwerpen:
Babykleding merk met webwinkel te koop aangeboden | Babykleding merk met webwinkel te koop gevraagd | Babykleding merk met webwinkel verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden