Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw te koop aangeboden in Noord Brabant

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw te koop aangeboden in Noord Brabant

Jaarlijks 180.000 euro huuropbrengsten (230K is maximale capaciteit)

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw te koop aangeboden

Kantoor en bedrijfsruimte, postbussen, en postbussen met vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel en fabrieken, in het laatste geval kan de huurder tijdens controle vanuit de overheid beschikken over een compleet ingericht kantoor, met gebruik van wifi en heeft de huurder de gelegenheid om koffie en of thee te gebruiken.

Het bedrijfspand is gelegen op een industrieterrein aan een doorgaande weg waar 15.000 passanten per dag langs rijden. Het gebouw omvat ca 1800 m2 kantoor en algemene ruimte en ca 1000 m2 bedrijfsruimte.
De huuropbrengst met de huidige huurders voor 2016 excl. energie kosten komt uit op ca. € 180.000,-. De huuropbrengst bij totale verhuur excl. energiekosten bedraagt € 230.000,- per jaar.

De huidige eigenaar heeft nog een aantal activiteiten over te nemen die die mogelijk gebruik kunnen maken van de leegstaande kantoorruimte. Deze kunnen worden toegelicht bij interesse.

De huidige eigenaar wil gezien zijn leeftijd van 78 jaar graag zijn opvolger zoeken, om alles op een gedegen manier over te kunnen dragen.