Portefeuille (duurzame/recycling) concepten met octrooiaanvraag te koop

Portefeuille (duurzame/recycling) concepten met octrooiaanvraag te koop

Zeer innovatief, lossen (internationale) problemen op, productieklaar

Extra informatie

Portefeuille concepten te koop

Deze ondernemer is op relatief hoge leeftijd. In het verleden heeft hij zijn innovatieve fabriek (goed) verkocht en heeft daarna innovatieve concepten ontwikkeld. De gemene deler is dat zij een concreet (internationaal) probleem kwantificeerbaar oplossen. Daarnaast is van alles een demo en de meeste concepten zijn productierijp:

1) Recycling van afvalhout tot 'onbrandbaar hardhout'. Opnieuw in te zetten als hout in de bouw. 100% duurzaam, brandveiliger dan stalen balken.

2) Buigbaar graniet. Veel dunner te verwerken dan standaard granietplaten, toepasbaar in gevelbouw, wanden, badkamers, keukens. Mooiere vormen en door het geringe gewicht per m2 ook te verlijmen.

3) Een koper/lood scheiding machine tot 99,7 % zuiverheid. Geschikt voor het recyclen van traditionele koper/lood kabels (voorloper van de huidige pvc elektrokabel) in de grond door heel Europa. Tot meer dan 5 ton per uur maar ook een machine tot 1000 kg

4) Aardbeving dempers voor zware tot zeer zware bevingen voor enkel woning en gebouwen tot wel 100 m hoog, ook in te bouwen in bestaande gebouwen, zonder daarbij het uiterlijke van het gebouw aan te tasten.

5) Innovatief systeem voor bevestiging van houten kozijnen in gevelmetselwerk. Bespaart 20 tot 40 % op onderhoud en schilderwerk.

6) Een revolutionaire reddings- recreatieboot met overleving mogelijkheden ook onder water tot wel 7 dagen, te bouwen voor 10 tot 50 personen.

7) Nieuw type windmolen met een veel hogere energie opbrengst dan de gangbare modellen.