Financial services activiteiten ter overname aangeboden

Financial services activiteiten ter overname aangeboden

Een uitstekende kans voor de investeerder die de feiten onderzoekt en de mogelijkheden ziet!

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN16DR595A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Advieskantoor, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Een applicatie die volledig geautomatiseerd posities inneemt op de beurs. Het gaat om een FinTech oplossing, die over een zeer lange tijd door een beursexpert is doorontwikkeld. Met de applicatie worden goede rendementen behaald. De rendementen kunnen worden aangetoond met gegevens uit het verleden. Ook kan er enige tijd worden meegekeken met de beleggingen. Er wordt minimaal 20% rendement gemaakt. De applicatie kan worden ingezet voor eigen gebruik of voor eventuele klanten. De Verkoper heeft de voorkeur de activiteiten over te doen aan niet commerciële bedrijven. Voorkeur voor kleinschalige overname kandidaten die over voldoende middelen beschikken. Meer informatie tijdens persoonlijke kennismaking.

Diensten:

Minimaal rendement van 20% op jaarbasis op uw belegd kapitaal. Specifieke kennis is niet noodzakelijk, inwerkperiode inbegrepen. Supportdesk aanwezig. Overname met garanties. Geen investeringsrisico.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Doelgroep voor overname; Vermogende particulieren, Fondsbeheerders. Preferent: Ondergrens belegd vermogen per beleggingsrekening €100.000,--.

Details

Dit Fintech bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs > Eur. 800.000,--

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Financial services applicaties te koop
De applicaties vormen een volledig geautomatiseerd beleggingssysteem. Het systeem is gedurende tientallen jaren ontwikkeld door een Nederlandse beleggingsexpert. Hij heeft zich daarbij laten ondersteunen door internationale top ICT specialisten in deze sector.

Alle gegevens van het eigen gebruik van de eigenaar zijn beschikbaar. Die gegevens gaan tientallen jaren terug. De eigenaar heeft zijn eigen redenen om over te dragen, die voornamelijk met zijn leeftijd verband houden.

De applicaties kunnen bedrijfsmatig worden ingezet. De eigenaar heeft er echter voornamelijk alleen zelf gebruik van gemaakt. De rendementen zijn daarvoor ..

Lees verder