Uniek te ontwikkelen horecazaak te koop in Zeeland met historisch monument

Uniek te ontwikkelen horecazaak te koop in Zeeland met historisch monument

Zeer geschikt als bijvoorbeeld pannenkoekenrestaurant en meerdere andere verdienmodellen

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze unieke historische locatie als voor het nieuw te bouwen restaurant, wordt extra grond door de gemeente beschikbaar gesteld op basis van erfpacht. hierdoor zijn extra investering in het restaurant en vaste lasten lager.
Er zit nog meer potentie in deze unieke historische locatie als op dit moment is er ook een klein museum ingericht met een unieke collectie van derden. dit kan in overleg behouden blijven of een andere bestemming krijgen..
Er zit nog meer potentie in deze unieke historische locatie als de ruwbouw van het restaurant is door de architect begroot op € 85.000. de investering voor afwerking en inrichting is volledig naar eigen inzicht..
Andere redenen om deze unieke historische locatie te kopen
  • Gezien de locatie en het woonhuis is hier een hoge kwaliteit van leven haalbaar. e begane grond van de molen is bij het huis getrokken wat een tweede living creëert.
Deze unieke historische locatie beschikt over o de molen is een volledig maalvaardig gerestaureerd rijksmonument met alle subsidie toewijzigingen tot en met 2021. daarnaast is er een vergunning voor een horeca gebouw van 85 m² met terras..
Deze unieke historische locatie is financieel zeer gezond
  • De kosten om de locatie te onderhouden conform regelgeving van een rijksmonument zijn op dit moment al gedekt door de inkomsten uit de winkel
Deze unieke historische locatie heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Deze unieke historische locatie heeft een goed distributienetwerk
  • Met het restaurant erbij neemt de verdiencapaciteit van sterk toe.
Deze unieke historische locatie heeft een uniek pand / locatie
  • Unieke locatie in plaats met regiofunctie. De molen met mooi woonhuis is volledig gerenoveerd voor € 750.000. De horeca vergunning voorziet in de bouw van 85 m² met terras.
Deze unieke historische locatie heeft unieke productie-capaciteiten
  • Omdat de molen volledig operationeel is kan eigen meel worden geproduceerd en verkocht. Niet alleen in de winkel maar ook aan andere bedrijven zoals bakkerijen en zelfs online
Deze unieke historische locatie heeft unieke producten / diensten die
  • o Door de combinatie van horeca, unieke operationele molen en kleine winkel ontstaat er een locatie 'met een verhaal'. Dit biedt meerdere bronnen van inkomsten per bezoeker.
Deze unieke historische locatie heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Deze locatie met volledig gerestaureerd operationeel rijksmonument is uniek in Nederland. De verkregen horeca vergunning maakt het ook mogelijk om een zeer rendabel bedrijf op te bouwen.
Een veranderingstraject zal deze unieke historische locatie goed doen
  • De huidige eigenaar is op leeftijd en wil zelf het restaurant niet meer opbouwen en exploiteren. De molen is operationeel maar niet in bedrijf.
Er is synergie als deze unieke historische locatie samen gaat met een
  • Een ondernemerstel of gezin dat in het mooie woonhuis gaat wonen en de molen, winkel en restaurant gaat exploiteren.
Extra groeikans vergt een extra investering van minder dan 250.000 euro.