Multishop-omgeving met 2 gezondheidswebshops te koop met online community

Multishop-omgeving met 2 gezondheidswebshops te koop met online community

300K omzet, toonaangevend in assortiment, veel groeimogelijkheden

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Multi-webshop te koop met 2 actieve webshops en actieve online community

Deze multi-webshop is in combinatie met de eigen community als sterke affiliatesite een ultieme springplank in een sterk groeiende markt. Het betreft een in Nederland toonaangevende speler, die inmiddels ook zijn eigen, margerijke, merkproduct heeft ontwikkeld. Met een verdere uitbreiding van dit assortiment kan de marge elke maand met procenten verbeteren. En 50.000 verdienpotentieel in 2015 bij een omzet van 285.000 is toch al niet mis.

De omzet komt heel divers over verschillende, deel beïnvloedbare kanalen binnen, waardoor er een stabiele basis is met voldoende risicospreiding: Affiliates 40% (eigen community 10%), organisch (26%), direct (19%), email (11%). De shops hebben meer dan 10.000 bezoekers per maand met een conversie hoger dan 2,75%.

De volgende groeifase betekent doorpakken met het eigen merk om de marge verder te verbeteren. Er wordt op dit moment geen aandacht besteed aan CRM, wat een goede kans is voor de koper omdat het om
gebruiksgoederen gaat met een voorspelbaar gebruik. Daarnaast wordt er nu gebruik gemaakt van SEO, een vast netwerk van affiliates, nieuwsbrieven en social media. Extra traffic genereren door online marketing, adverteren via Adwords/Facebook/elders is ook nog nooit ingezet en ook affiliate
management biedt nog veel kansen.

Een koper met ervaring in CRM en online marketing kan binnen afzienbare tijd dit bedrijf veel verder laten groeien. Tot op de dag van vandaag is dit onontgonnen terrein in dit bedrijf, vooral vanwege gebrek aan kennis en ervaring op deze terreinen bij de huidige eigenaar. De huidige eigenaar heeft meerdere groeiende bedrijven naast elkaar en moet focus aanbrengen in het eigen werk. Dit bedrijf is het enige BtC bedrijf van de verkoper en vanwege het gebrek aan genoemd specialisme staat dit bedrijf te koop. De eigenaar is gebaat bij een snelle verkoop (en daarmee een gunstige deal voor de koper).