Franchise elektronicawinkel te koop aangeboden in Limburg

Franchise elektronicawinkel te koop aangeboden in Limburg

Groot verzorgingsgebied, 30 bedrijven als klant voor ICT-services

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze elektronicawinkel als: de ontwikkelingen op de domoticamarkt (ook beveiliging) sluiten goed aan bij de doelgroep en expertise van deze winkel. naast producten wordt full service de implementatie verzorgd.
Er zit nog meer potentie in deze elektronicawinkel als de doelgroep 50+ is nu aan het omschakelen naar een smartphone. de servicegerichtheid in deze winkel kan daar prima op inspelen. maar ook bijvoorbeeld het optimaliseren van wifi thuisnetwerken.
Andere redenen om deze elektronicawinkel te kopen
  • Het winkelcentrum wordt ge upgrade met een aantal publiekstrekkers en veel woningen. Hierdoor zal de traffic naar de winkel toenemen.
Deze elektronicawinkel beschikt over waardevolle contracten met klanten en zo'n 30 bedrijven hebben hun ict-services deze winkel ondergebracht.dit komt voort uit het verleden van de eigenaar.
Deze elektronicawinkel heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze elektronicawinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Winkel van 250 m² met twee verdiepingen. Zeer lage huur van € 1350. Gunstig gelegen ten opzichte van het winkelcentrum dat wordt ge-upgrade. Daardoor wordt de locatie steeds beter
Deze elektronicawinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Voor de ICT-services wordt samengewerkt met vier ICT-ers die in het erkend leerbedrijf werken
Deze elektronicawinkel heeft unieke producten / diensten die:
  • Met name de service zoals plaatsing en installatie is voor 50+ doelgroep zeer relevant en onderscheidend ten opzichte van de prijsvechters
Deze elektronicawinkel heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Zeer groot klantenbestand met vaste klant zowel particulieren als bedrijven. Door de extreem hoge service blijven klanten lang en heeft de winkel uitstekende naam.
Deze elektronicawinkel heeft regionaal veel loyale klanten.