Uniek (culinair) hotel in de Ardennen te koop aangeboden

Uniek (culinair) hotel in de Ardennen te koop aangeboden

Uitzonderlijk goede referenties van de toonaangevende recensenten en nog uitbreidbaar qua kamers

Algemeen

Referentie:
BOSN17AP405A
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Hotels, Restaurants
Land:
Belgie
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Charmehotel met logies, ontbijt en diner van hoog niveau. Geschikt voor kleinere gezelschappen om een huwelijk of verjaardag te vieren. Voornamelijk volledige arrangementen. Er zijn negen gastenkamers, een eetkamer, vergaderruimte, terras, privé-parking en tuin.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

90% Nederlandstalige gasten waarvan 70% uit België. Veel vaste gasten. Een verblijf in dit hotel is een echte ervaring en de doelgroep is bereid hier iets extra's aan te besteden

Details

Dit hotel staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs 875.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Uniek (culinair) hotel in de Ardennen te koop aangeboden

Dit hotel is een ware culinaire belevenis voor haar gasten. Met name in het wildseizoen is het hotel al ver van tevoren volgeboekt. Recensenten spreken vol lof over deze locatie. Deze voormalige notariswoning is op een voor de Ardennen bijzonder moderne manier verbouwd. Het hotel ligt op een strategisch goede plek: met de natuur binnen handbereik en vlak bij het bekende circuit van Spa-Francorchamps.

Het hotel is instapklaar en het is een goedlopend hotel. Daardoor kunnen de eigenaars het zich permitteren minder open te zijn.Er zijn nog mooie groeikansen in dit bedrijf. Naast het verruimen van de openingstijden kan het aantal gastenverblijven worden uitgebreid; zowel inpandig als op het terrein. Te denken valt aan ruime en luxe gastenverblijven met bijvoorbeeld wellness. De nieuwe eigenaar kan er voor kiezen het huidige concept over te nemen of zich te richten op meer verkoopvolume.

De overnamesom is gezien de waarde van het vastgoed en de inventaris laag. Een gepassioneerde culinaire ondernemer moet in staat zijn de kracht van het bedrijf behouden en er tevens een mooie kwaliteit van leven op na houden.

Gerela..

Lees verder