Multi functioneel bedrijfspand (isolatie label A niveau) geschikt voor diverse bedrijf & vastgoed ontwikkelings -mogelijkheden. Momenteel in gebruik als universeel autobedrijf.  Ruim 6000 M2 bedrijfsterrein geheel bouwrijp.

Multi functioneel bedrijfspand (isolatie label A niveau) geschikt voor diverse bedrijf & vastgoed ontwikkelings -mogelijkheden. Momenteel in gebruik als universeel autobedrijf. Ruim 6000 M2 bedrijfsterrein geheel bouwrijp.

Ruim 6000m2 ook geschikt voor hotel of zorgcentrum (met goedkeuring gemeente)

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN17BVK41X
Branche:
Vastgoed
Soort bedrijf:
Overige
Land:
Nederland
Regio:
Friesland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

in overleg

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Details

Dit autobedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs 1.500.000 euro vastgoed (k.k.)

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit autobedrijf kan weer worden opgeschaald (onderhoud, verkoop en schadehertsel). Maar de locatie is ook geschikt voor lichte industrie (bijv. constructiebedrijven) door zeer robuuste bouw, veiligheidsmaatregelen en isolatie/energiezuinige bouw. Het is ook zeer geschikt voor exploitatie als (bijv. budgethotel of zorgcentrum). Dit is besproken en goedgekeurd door de gemeente maar voor de huidige ondernemer gezien zijn leeftijd een te grote stap.

Het plan is gebaseerd op een combinatie van een flexibel in te zetten hotel en een zorgcentrum met diverse specialisten zoals tandarts, fysio, cosmetische arts etc. Het hotel is geschikt voor touristen (wandelaars, fietsers, schaatsers) maar kan zelfs als noodopvang locatie worden gebruikt.

Maar door de ligging 14 KM vanaf de snelweg kan de ook het autobedrijf met 5 bruggen, APK straat en spuitcabine worden opgeschaald. Eventueel door te specialiseren in revisie of regionaal servicepunt voor electrische auto's. Ook de buitenruimte is geschikt voor honderden auto's waardoor verkoop van gebruikte auto's grootschalig kan worden opgepakt.

Kortom, een flexibele locatie voor meerdere type kopers en/of investeerders

Lees verder