Kleinschalig autobedrijf te koop aangeboden in Twente - Achterhoek

Kleinschalig autobedrijf te koop aangeboden in Twente - Achterhoek

Gespecialiseerd op (bedrijfs) auto's van de Volkswagengroep

Algemeen

Referentie:
BOSN17CO565A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Autobedrijven, garages
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Onderhoud, APK en verkoop op aanvraag. Het betreft vooral merken van de Volkswagen groep (Volkswagen, Seat, Skoda en Audi). Aangezien het veel bedrijfswagens betreft voert Volkswagen de boventoon

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Goed netwerk waardoor zo'n 75 zakelijke auto's op bestelling worden verkocht per jaar. Daarnaast veel particulieren klanten uit de directe regio

Details

Dit autobedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Kleinschalig autobedrijf te koop aangeboden in Twente - Achterhoek

Dit autobedrijf richt zich op (bedrijfs) auto's uit de Volkswagengroep. Met 250 apk-keuringen per jaar en de verkoop van 75 voertuigen per jaar, ligt er een mooie basis voor onderhoud. Er is één monteur werkzaam. Maar vroeger waren dit er drie. Door persoonlijke omstandigheden is het autobedrijf ingekrompen. Maar de marktomstandigheden zijn prima om mee door te groeien naar drie monteurs. En ook de verkoop van auto's op te pakken.

Deels komt dit door het verdwijnen van de merkdealers uit de regio (Volkswagen, Ford en Opel zijn verdwenen). Daarnaast wordt er niet tot nauwelijks iets aan marketing gedaan. Terwijl het verzorgingsgebied ruim genoeg is en gunstig ligt.

Het pand kan worden gekocht of gehuurd en met drie bruggen en gereedschap voor twee monteurs hoeft niet extra te worden geïnvesteerd om te groeien.

Gerelateerde onderwerpen:
Kleinschalig autobedrijf te koop aangeboden in Twente - Achterhoek | Kleinschalig autobedrijf te koop gevraagd in Twente - Achterhoek | Kleinschalig autobedrijf verkopen in Twente - Achterhoek | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop g..

Lees verder