Kleinschalig autobedrijf te koop aangeboden in Twente - Achterhoek

Kleinschalig autobedrijf te koop aangeboden in Twente - Achterhoek

Gespecialiseerd op (bedrijfs) auto's van de Volkswagengroep

Kansen

Er zit meer potentie in dit autobedrijf als het is mogelijk om actiever om te gaan met verkoop van gebruikte auto's. dit wordt nu bewust niet gedaan, alleen op aanvraag.
Er zit nog meer potentie in dit autobedrijf als de activiteiten zoals bijvoorbeeld elektronica-inbouw kunnen worden uitgebreid. want dit wordt nu nauwelijks aangeboden.
Er zit nog meer potentie in dit autobedrijf als de volkswagen, ford en opel dealer zijn recent verdwenen uit deze regio. het is dus mogelijk om ook op andere merken te richten. maar volkswagen uitbreiden is logischer.
Andere redenen om dit autobedrijf te kopen
  • Dit autobedrijf is vroeger groter geweest maar door persoonlijke omstandigheden in omvang afgenomen. Maar de marktomstandigheden zijn uitstekend om met drie monteurs te werken.
Dit autobedrijf beschikt over vaardigheden / kennis / competenties en door specialisatie op de volkswagengroep in combinatie met het verdwijnen van de merkdealers vult dit autobedrijf een gat in de markt.
Dit autobedrijf heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom.
Dit autobedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • Het pand is in eigendom en kan worden gehuurd of gekocht. Het is ook bespreekbaar eerst te huren en op termijn te kopen
Dit autobedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • Er zijn drie bruggen in de werkplaats, een kleine showroom voor zo'n acht auto's en buiten is ruimte voor 15 auto's. Dus de verkoop kan worden geïntensiveerd
Dit autobedrijf heeft unieke producten / diensten die:
  • De verkoop van auto's vindt alleen plaats op basis van een zoekopdracht uit het netwerk.
Dit autobedrijf heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Kant-en-klaar ingerichte garage, zo'n 250 apk-keuring een paar jaar en verkoop van 75 bedrijfsvoertuigen per jaar.
Een veranderingstraject zal dit autobedrijf goed doen
  • Door persoonlijke omstandigheden en leeftijd van de eigenaar is het autobedrijf nu kleinschalig en is er geen groei-ambitie
  • Minder / ander management
Dit autobedrijf heeft regionaal veel loyale klanten.