Unieke kapsalon te koop aangeboden in Noord Holland uitbreidbaar naar beauty of barbier concept

Unieke kapsalon te koop aangeboden in Noord Holland uitbreidbaar naar beauty of barbier concept

Momenteel is er ook een horeca-gelegenheid (met drankvergunning) voor bijvoorbeeld een barbier-concept

Algemeen

Referentie:
BOSN17FGD54K
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Dames en herenkapsalon in het midden en hogere segment. Door de combinatie met een (eigen) naastgelegen horecalocatie (drank-vergunning) is dit een uniek concept met een bijzondere gastvrije klantervaring.

Diensten:

De horeca locatie heeft zeer goede groeimogelijkheden en kan zelfstandig functioneren. Het bedienen van de klanten van de haarsalon is nu een onderdeel van het totaalconcept.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Gelegen in een winkelcentrum met een groot verzorgingsgebied. Klanten zijn bereid meer te besteden en hebben de leeftijd van circa 30 jaar en ouder. 65% vrouwen en 35% heren.

Details

Deze kapsalon met horecalocatie staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze combinatie heeft bewezen innovatief te zijn en te blijven, en in de jaren heeft het zich tot een groeiend bedrijf ontwikkeld. De groei zit niet alleen in de kapsalon (zes knipplaatsen) waar men gespecialiseerd is in uitgebreidere hoofdhuid en haar behandelingen. Maar ook in de horeca locatie. Deze bedient ook de klanten v/d kapsalon maar kan qua productaanbod en locatie ook volledig zelfstandig draaien. Zo biedt het horecagedeelte zijn verschillende smaken ambachtelijk ijs voor passanten aan in het overdekte gedeelte v/h winkelcentrum. Er is plaats is voor een ruim binnen en buiten terras. De kapsalon en horeca zijn met elkaar verbonden maar hebben beiden een eigen ingang.

De inrichting is sterk, modern en eigentijds en het huurpand heeft een zeer breed front van 20 m. De dames en heren kapsalon in het midden en hogere segment vormt nu omzet-technisch de basis. Beide activiteiten kunnen zich nog veel verder ontwikkelen waardoor een grote groei mogelijkheid is.

Bij voorkeur blijven de huidige twee eigenaren nog gedeeltelijk meewerken. Het belangrijkste is de juiste kandidaat te vinden die dit groeiende concept kan continueren en zelfs verbeteren. Zowel op het gebied van ..

Lees verder