Unieke kapsalon te koop aangeboden in Noord Holland uitbreidbaar naar beauty of barbier concept

Unieke kapsalon te koop aangeboden in Noord Holland uitbreidbaar naar beauty of barbier concept

Momenteel is er ook een horeca-gelegenheid (met drankvergunning) voor bijvoorbeeld een barbier-concept

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Deze combinatie heeft bewezen innovatief te zijn en te blijven, en in de jaren heeft het zich tot een groeiend bedrijf ontwikkeld. De groei zit niet alleen in de kapsalon (zes knipplaatsen) waar men gespecialiseerd is in uitgebreidere hoofdhuid en haar behandelingen. Maar ook in de horeca locatie. Deze bedient ook de klanten v/d kapsalon maar kan qua productaanbod en locatie ook volledig zelfstandig draaien. Zo biedt het horecagedeelte zijn verschillende smaken ambachtelijk ijs voor passanten aan in het overdekte gedeelte v/h winkelcentrum. Er is plaats is voor een ruim binnen en buiten terras. De kapsalon en horeca zijn met elkaar verbonden maar hebben beiden een eigen ingang.

De inrichting is sterk, modern en eigentijds en het huurpand heeft een zeer breed front van 20 m. De dames en heren kapsalon in het midden en hogere segment vormt nu omzet-technisch de basis. Beide activiteiten kunnen zich nog veel verder ontwikkelen waardoor een grote groei mogelijkheid is.

Bij voorkeur blijven de huidige twee eigenaren nog gedeeltelijk meewerken. Het belangrijkste is de juiste kandidaat te vinden die dit groeiende concept kan continueren en zelfs verbeteren. Zowel op het gebied van de kapsalon als de horeca.