Gespecialiseerd onderhoudsbedrijf te koop in de tuinbouwsector

Gespecialiseerd onderhoudsbedrijf te koop in de tuinbouwsector

Hoge naamsbekendheid en de enige specialist in Nederland

Extra informatie

Gespecialiseerd onderhoudsbedrijf te koop in de tuinbouwsector

Dit onderhoudsbedrijf is een begrip in de tuinbouwsector en levert aan 180 klanten al jarenlang specifieke onderhoudsdienst. Klanten beseffen dat onderhouden goedkoper is dan achteraf repareren. En het geleverde werk is echt aantoonbaar/zichtbaar. De huidige ondernemer werkt bewust een minder aantal dagen per week. Hierdoor is het een bijzonder stabiel bedrijf met uitstekende klantenrelaties. Maar er wordt niet actief gewerkt aan groei.

De werkzaamheden zijn relatief makkelijk te leren (binnen 1 tot enkele dagen). En het aantal klanten kan ook relatief makkelijk worden uitgebreid omdat middels een 'demo' aangetoond kan worden wat het resultaat van de werkzaamheden is. Hierdoor is het voor een zelfstandige ondernemer een mooie opstap. Of het is een waardevolle aanvulling voor een loonwerkersbedrijf of bijvoorbeeld schoonmaakbedrijf.

Gerelateerde onderwerpen:
Gespecialiseerd onderhoudsbedrijf te koop aangeboden in de tuinbouwsector aangeboden | Gespecialiseerd onderhoudsbedrijf te koop gevraagd in de tuinbouwsector | Gespecialiseerd onderhoudsbedrijf verkopen | Bedrijf verkopen