Groeiende multistore webshop te koop in seizoensproduct

Groeiende multistore webshop te koop in seizoensproduct

Toonaangevende speler in een sterk groeiende markt door toenemend bewustzijn van de consument

Algemeen

Referentie:
BOSN17FV801A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

collectie van zo'n 700 producten van uiteenlopende merken waarvan enkele exclusief in NL. Geen high fashion dus voorraad blijft courant. Producten hebben naast een leuke uitstraling vooral een functionele (beschermende) rol. De 2e webshop voort dezelfde producten vanuit een andere positionering.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Primair vrouwen die de producten voor 60% voor de kinderen kopen. 10% komt uit België. Het seizoen loopt van April tot en met Augustus

Details

Deze webshop staat te koop in verband met:
de eigenaar runt deze webshop naast andere activiteiten. dit betekent onvoldoende focus, tijd en middelen om de volgende groeifase te realiseren Indicatieve omzet € 150.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Groeiende multistore webshop te koop in seizoensproduct

Deze niche-markt begint sterk te groeien door het bewustzijn bij de doelgroep over specifieke risico's. Niet alleen voor de kinderen maar ook bij volwassenen. Deze webshop is een toonaangevende speler die uitstekend staat voorgesorteerd voor de groei van de markt. Dit jaar wordt al 50% groei gerealiseerd. Dit komt naast uitstekende SEO-posities ook door de inzet van een online marketingbureau. Bijna 60% van de omzet wordt binnen drie maanden gerealiseerd. Daarnaast zijn er koppelingen naar diverse (inter)nationale verkoopplatforms.

De webshop leent zich ook uitstekend voor uitbreiding naar Duitsland en Engeland. Hiervoor zijn sterke domeinnamen beschikbaar. Ook het op de markt brengen van een eigen label is een overweging. Er kan zelfs een groothandelsfunctie worden ingevuld. De merknaam is officieel geregistreerd en de klant reviews zijn uitstekend te noemen.

Dit is een ideale webshop voor ondernemer met enerzijds internet marketing kennis, internationale ambitie en gezonde handelsgeest voor bijvoorbeeld een groothandelsfunctie. Bij de juiste kandidaat is ook bespreekbaar de platformen gedeeltelijk over te nemen en ..

Lees verder