Groeiende multistore webshop te koop in seizoensproduct

Groeiende multistore webshop te koop in seizoensproduct

Toonaangevende speler in een sterk groeiende markt door toenemend bewustzijn van de consument

Extra informatie

Groeiende multistore webshop te koop in seizoensproduct

Deze niche-markt begint sterk te groeien door het bewustzijn bij de doelgroep over specifieke risico's. Niet alleen voor de kinderen maar ook bij volwassenen. Deze webshop is een toonaangevende speler die uitstekend staat voorgesorteerd voor de groei van de markt. Dit jaar wordt al 50% groei gerealiseerd. Dit komt naast uitstekende SEO-posities ook door de inzet van een online marketingbureau. Bijna 60% van de omzet wordt binnen drie maanden gerealiseerd. Daarnaast zijn er koppelingen naar diverse (inter)nationale verkoopplatforms.

De webshop leent zich ook uitstekend voor uitbreiding naar Duitsland en Engeland. Hiervoor zijn sterke domeinnamen beschikbaar. Ook het op de markt brengen van een eigen label is een overweging. Er kan zelfs een groothandelsfunctie worden ingevuld. De merknaam is officieel geregistreerd en de klant reviews zijn uitstekend te noemen.

Dit is een ideale webshop voor ondernemer met enerzijds internet marketing kennis, internationale ambitie en gezonde handelsgeest voor bijvoorbeeld een groothandelsfunctie. Bij de juiste kandidaat is ook bespreekbaar de platformen gedeeltelijk over te nemen en variabele beloning overeen te komen. Desgewenst kan de huidige ondernemer daar nog een kleine operationele rol in spelen.


Gerelateerde onderwerpen:
Groeiende multistore webshop te koop aangeboden I Groeiende multistore webshop te koop gevraagd in seizoensproduct | Groeiende multistore webshop verkopen in seizoensproduct | Bedrijf verkopen