Kleinschalige sportschool te koop aangeboden in Zuid Holland

Kleinschalige sportschool te koop aangeboden in Zuid Holland

Eerste optie op een grote AA locatie van 1200 m²

Algemeen

Referentie:
BOSN17KL015A
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Fitnesscentrum, sportschool
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Fitness, sterk- en gevarieerd groepslessenrooster ook met kickboksen en spinning. Daarnaast ook veel relax lessen met diverse yoga vormen. Zo'n 30 uur per week personal training. Tenslotte een massagesalon en diëtiek vergoed door zorgverzekeraars en voedingsadviezen.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Vast ledenbestand van 260 leden. Van 25-55 jaar die in kleinschalige persoonlijke sportschool willen. Onder deze leden zijn er ook diverse via bedrijfsfitness binnengekomen. Klanten van de massagesalon komen niet direct via de sportschool binnen

Details

Deze sportschool staat te koop in verband met:
gezinsleven en het bedrijf van de partner zijn voor deze onderneemster niet meer te combineren met deze sportschool Indicatieve omzet € 150.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Kleinschalige sportschool te koop aangeboden in Zuid Holland

Deze onderneemster heeft vijf jaar geleden een wat oubollige sportschool overgenomen en omgeturnd naar een eigentijdse sportschool. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan centraal. Het ledenbestand is zeer vast en het aandeel personal training groeit. Hiermee is het een mooie stabiele sportschool gevestigd in een pand met een lage huur. De sportschool is gevestigd in een groei wijk met tweeverdieners waarvan het aantal huizen nog wordt uitgebreid. Dit levert nog meer leden op omdat dat aansuit bij het middensegment van de sportschool.

In de gemeente wordt binnenkort een nieuw gebied ontwikkeld met horeca en bedrijvigheid. Dit wordt een bijzondere locatie voor de gemeente. Deze sportschool heeft het eerste recht om hier een locatie van 1200 m² te betrekken. Hier kan het aanbod dan worden uitgebreid met met bijvoorbeeld meer health- en of wellness aanbod. Het betreft een AA-locatie die een groter publiek zal aantrekken.

Kortom het is een ideale sportschool om bijvoorbeeld met een sportief ondernemend stel over te nemen.En binnen 1-2 jaar meer naar de eigen hand te zetten en te groeien te groeien op de gro..

Lees verder