Scooterwinkel te koop aangeboden in Zuid-Holland met groothandelsfunctie

Scooterwinkel te koop aangeboden in Zuid-Holland met groothandelsfunctie

Verkoopt jaarlijks zo'n 1600 scooters waarvan 250 via de eigen winkel

Algemeen

Referentie:
BOSN17KM027A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Autobedrijven, garages, Motorenspeciaalzaken, Tweewielerspeciaalzaken, Overige non food winkel
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte scooters. Daarnaast is er een webshop met landelijke dekking. De regionale klantenkring bestaat uit trouwe klanten. De mogelijkheid bestaat om de winkel/ werkplaats en webshop van elkaar los te koppelen.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Klanten komen uit een straal tot zo'n 7 km om de winkel. Vaste klanten die hier ook hun onderhoud laten uitvoeren en waarvan velen binnen één of twee jaar hun scooter inruilen.

Details

Deze scooterwinkel staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 1.000.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Scooterwinkel te koop aangeboden in Zuid-Holland met groothandelsfunctie

Deze ondernemer heeft zijn leven lang in de scooters gezeten en heeft een passie voor alles met twee wielen en een motor. Hiermee heeft hij een hele mooie stabiele scooterwinkel opgebouwd met alle A-merk dealerschappen. Deze worden verkocht vanuit een showroom in een pand van meer dan 800 m² en er zijn 5 goede medewerkers. Kwaliteit en service naar bestaande klanten vormen de stabiele basis van het bedrijf.

Daarnaast heeft de winkel een groothandelsfunctie. Aan zo'n 150 kleine scooterzaken worden jaarlijks een kleine 1500 scooters geleverd. Dit is meer dan 'dozenschuiven'. Ook hier staan kwaliteit en service centraal. Met name deze tweede tak, de groothandelsfunctie, heeft nog veel groeipotentie. Er is een toename van kleine scooterbedrijven die geen dealerschappen hebben. En andere partijen die ook groothandelsfuncties vervullen, doen dit op een andere manier. Met minder merken, zonder voorraad of via een puur financiële constructie zonder veel aanvullende service.

Er is ongeveer 500.000 euro voorraad en het vastgoed is 600.000 euro waard. De huidige ondernemer heeft nog plezier in zijn werk en gee..

Lees verder