Opleidingsinstituut te koop aangeboden in computertraining

Opleidingsinstituut te koop aangeboden in computertraining

Microsoft Office trainingen voor starters en om- en bijscholers via uniek concept

Algemeen

Referentie:
BOSN17KU064A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Facilitaire dienstverlening, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Overijssel
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Microsoft Office trainingen. Individueel via audio en video ondersteuning met docent. Beperkt worden met name secretariële trainingen gegeven zoals bijv. receptioniste, notuleren, Nederlands etc. Training wordt gegeven in blokken van 2 uur.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

80% zakelijke klanten waarbij de cursist geen of beperkte office kennis heeft, omschoolt of re-integreert. Dus ook bijv. een grote uitzendorganisatie. Klanten komen uit de regio.

Details

Dit opleidingsinstituut staat te koop in verband met:
deze ondernemer heeft 50% van aandelen en heeft de andere compagnon ondersteund. het is nu tijd voor hem om uit te stappen, hij is ook op leeftijd Indicatieve omzet € 50.000 Indicatieve overnameprijs 25.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Opleidingsinstituut te koop aangeboden in computertraining

Deze ervaren ondernemers hebben recent dit slechtlopende opleidingsinstituut overgenomen. Zij hebben jarenlang ervaring in deze branche De ene compagnon doet de marketing en commercie. De andere compagnon verzorgt de trainingen.

Het is een uniek concept waarbij cursisten op deze trainingslocatie individueel worden getraind ondersteund door audio en video. Alles in eigen tempo en niveau waarbij kan worden teruggevallen op een docent. Door deze aanpak zijn er geen wachttijden en ook geen minimaal benodigde bezettingsgraad. Het trainingscentrum is iedere dag open.

De ene ondernemer wil zijn 50% belang overdragen aan een opvolger. Het bedrijf is nu stabiel en klaar voor de volgende groei. De ideale kandidaat geeft ook trainingen aan bedrijven en kan dit samenvoegen op deze locatie.

Gerelateerde onderwerpen:
Opleidingsinstituut te koop aangeboden in computertraining | Opleidingsinstituut te koop gevraagd in computertraining | Opleidingsinstituut verkopen in computertraining | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd..

Lees verder