(Medisch) pedicure en schoonheidssalon te koop aangeboden in Gelderland

(Medisch) pedicure en schoonheidssalon te koop aangeboden in Gelderland

Vijf flexibel in te richten behandelkamers en zeer flexibel team medewerkers

Algemeen

Referentie:
BOSN18CYG63L
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
20
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

(medisch) pedicure behandelingen, gezichtsbehandelingen, manicure en massages

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Vaste klantenbestand van 2000 klanten (pedicure vanaf 20 -90 jaar). 90% hiervan is afkomstig uit de vestigingsplaats. Veel klanten combineren behandelingen want de medewerkers zijn multifunctioneel. Het grootste deel van de klanten komt tussen 4-6-8 weken

Details

Deze pedicure/schoonheidsalon staat te koop in verband met:
de huidige eigenaresse wil door haar gezinssituatie veel minder gaan werken en ook geen bedrijf met personeel meer leiden Indicatieve omzet € 150.000 Indicatieve overnameprijs 60.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze salon is al jaar en dag een begrip in de vestigingsplaats. Zo'n 90% van de klanten is uit de vestigingsplaats afkomstig en komt om de 4 of 6 of 8 weken. Daarnaast verwijst de enige huisartsenpost alle cliënten voor de medische pedicure door naar deze salon.

Omdat de medewerkers allemaal multifunctioneel zijn, kiezen veel cliënten voor een combinatie van meerdere behandelingen (bij één persoon). De medewerkers hebben ook een zeer flexibel contract en worden betaald voor de gemaakte uren. Dit vinden werkgever en werknemer al jaren een prettige constructie. Zo kunnen bijvoorbeeld medewerkers met kinderen, in overleg hun eigen uren bepalen.

Hierdoor is er een team van professionals (voor de medische pedicure dient men specifiek opgeleid te zijn) die in een ontspannen sfeer samenwerken. Het pand heeft vijf flexibel ingerichte behandelkamers waardoor er ook de mogelijkheid is om andere diensten aan te bieden zoals bijvoorbeeld permanente make-up, het zetten van kunstnagels en definitief ontharen etc.

Lees verder