(Medisch) pedicure en schoonheidssalon te koop aangeboden in Gelderland

(Medisch) pedicure en schoonheidssalon te koop aangeboden in Gelderland

Vijf flexibel in te richten behandelkamers en zeer flexibel team medewerkers

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Deze salon is al jaar en dag een begrip in de vestigingsplaats. Zo'n 90% van de klanten is uit de vestigingsplaats afkomstig en komt om de 4 of 6 of 8 weken. Daarnaast verwijst de enige huisartsenpost alle cliënten voor de medische pedicure door naar deze salon.

Omdat de medewerkers allemaal multifunctioneel zijn, kiezen veel cliënten voor een combinatie van meerdere behandelingen (bij één persoon). De medewerkers hebben ook een zeer flexibel contract en worden betaald voor de gemaakte uren. Dit vinden werkgever en werknemer al jaren een prettige constructie. Zo kunnen bijvoorbeeld medewerkers met kinderen, in overleg hun eigen uren bepalen.

Hierdoor is er een team van professionals (voor de medische pedicure dient men specifiek opgeleid te zijn) die in een ontspannen sfeer samenwerken. Het pand heeft vijf flexibel ingerichte behandelkamers waardoor er ook de mogelijkheid is om andere diensten aan te bieden zoals bijvoorbeeld permanente make-up, het zetten van kunstnagels en definitief ontharen etc.